Tästä se rakentaminen alkaa!

27. toukokuuta 2012Saanko esitellä: tähän meidän tuleva talo tulee nousemaan!!


Nyt on päätökset tehty ja nimet on vedetty sopimukseen, joten nyt vain hakemaan rakennuslupaa ja tekemään kaupat tontista meidän kaupungin kanssa, tontti on meille varattu ja nyt se pitää vain hyväksyttää kaupungin Ympäristölautakunnassa ja heidän tulevassa kokouksessaan. Kun kävimme eräänä päivänä tontilla kävelemässä ja nämä kuvat räpsisin iPhonellani niin unohdin kokonaan ottaa kuvia toiseen suuntaan mistä näkyy suoraan järvelle. Eli tulevan talomme yläkerran huoneista tulee näkemään suoraan järvelle, ihanaa! Mutta otan sitten ensi kerralla kuvat kun kaupat on tehty ja lupa taloomme saatu :)

Toivottavasti tämä urakka ja projekti tulee sujumaan kunnialla loppuun, ainahan jotain ongelmia tulee projektissa kun projektissa, mutta toivotaan että ei ylitse pääsemättömiä kumminkaan. Nyt voimme siis merkitä kalenteriin alustavan muuttopäivän jolloin talo pitäisi olla tarkastettu ja muuttokunnossa heti kun vain rakennuslupa tipahtaa postilaatikostamme. Muuttopäivähän muuttuu varmasti talon valmistuessa, mutta on se kiva alkaa laskea päiviä raskauden sijassa. Nyt alustava päivä olisi joulu- tammikuussa.

Kyllä tätä asiaa on veivattukin ees taas ja pettymyksiä on koettu 2 vuoden aikana, mutta kuten jo joskus aikaisemminkin totesin, tämä vuosi 2012 tulee olemaan niin meidän vuotemme. Toivottavasti nyt olisi luvassa elämämme 2 suurinta projektia ja ihanaa elämänmuutosta: oma ensimmäinen omakotitalo ja vauva 
Nyt äkkiä kiviä keräämään kun tontti on ostettu ja ennen kun maakoneet
saapuvat paikalle viemään kaikki isot kivet ja murikat..


Tämä unelma on vihdoinkin totta!

Kuvitella, pääsemme muuttamaan uuteen taloon uuden asukin kanssa 10 kommenttia

  1. Onnea kovasti! Ihania sisustus, rakennusjuttuja odotellessa :)

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea taloprojektiin! Meillä alkaa olemaan talo kohta valmiina muuttoon ja kovasti etsinnässä huonekalut ja piensisustustavarat! Rakennusaikana en niitä jaksanut pahemmin miettiä, kun oli niin paljon muuta päätettävää koko ajan.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.