Terassin suunnittelua

10. toukokuuta 2012

Tarkoituksenamme olisi tänä vuonna ostaa uudet tuolit ja pöytä terassille.

Tällä hetkellähän meillä on Vepsäläisen sohvaryhmä mutta haluaisimme myös ruokailuryhmän jossa voisi syödä ja nauttia ystävien seurasta hyvän juoman kera. Lähdenkin ensi viikolla pyörimään kalustekaupoilla katsomassa erilaisia yhdistelmiä. Haluaisin että pöytä sekä tuolit olisivat suunnilleen saman väriset kuin meidän sohvaryhmä jos päädymme polyrottinkisiin kalusteisiin. Vaihtoehtona on myös ostaa pöytä ja tuolit erikseen. Tältä meidän terassilla tällä hetkellä näyttää:
Niinpä olenkin jo valmiiksi katsellut erilaisia vaihtoehtoja ja löytänyt pari erilaista suosikkia.
Vepsäläiseltä bongasin tuolit ja pöydän Askon valikoimasta. Pöytä olisi puuta ja tuolit olisivat saman väriset kuin mitä sohvaryhmämme.

Mutta sitten löytyy vielä toinen vaihtoehto tuolille mikä olisi muillakin bloggareiden suunnitelmissa vilahtanut ihanaiset Toy- tuolit mitkä ovat vaan niiiiin kivat ja niissä on oikeasti tosi hyvä istua. Ne ovat myös todella helppohoitoiset, pyyhkäisy vain ja lika on pois. Ja kaikki muut tietenkin ottaisivat nämä valkoisina niinkuin minäkin normaalisti, mutta jotta ne matchaisivat sohvaryhmän kanssa niin olin ajatellut mustia.

Ajattelinkin kokeiluttaa tuoleja heti kun vain nyt sopivan ruokapöydän vain löydän että mikäs siihen sitten sopisi. Ruokapöytäkin vielä mietityttää että ottaisiko sen rottinkisena, metallisena vai puisena?

Paljon vaihtoehtoja ja siitähän minä tykkään :)8 kommenttia

 1. teillä on ihana sohvanurkkaus terassilla!
  ja onnittelut sekä tontista että asuntomessublogista :))

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo iso sohva <3 Ja kaikki tyynyt sopii siihen kun nenä päähän ;) Meilläkin on muovirottinkinen ryhmä sohva+2 nojatuolia ja pöytä, sitten ulos hommattiin erillinen puinen ryhmä jossa voi sitten syödä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos :) Joo ruokailuryhmälle olisi suuri tarve ja olisihan se kiva ;)

   Poista
 3. Meillä nuo valkoiset Toy-tuolit (ne ei ole Kartellin vaan Driaden)tumman puupöydän kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa oot ;) Oi teillä on ne ihanuudet, hitsi mäkin haluun :D

   Poista
 4. Ihana blogi sinulla, mistä olet löytänyt tuon aurinkovarjon ja onko halkaisija 3m?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ostin sen viime keväänä Prismasta kun oli tarjouksessa. Halkaisija on tosissaan 2,7m eli melkein kolme metriä, ihan tarpeeksi on meidän terassille ollut :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.