Tsemppiä Ruotsi!

26. toukokuuta 2012Tänään on tiedossa Euroviisu-ilta ja ostelimme kaikkea herkkua sen kunniaksi. Minä katselen Euroviisuja ja poikaystäväni on polkemassa Lohjanjärven ympäri sillä aikaa. Toinen kuntoilee, toinen syö ;)
Harmi että Suomi tippui, mutta kertoohan se jotain jos suomalaiset osaavat paremmin Ruotsin biisin kappaleet kuin Suomen. Ei siis tänäkään vuonna voittoa tule mutta ehkä ensi vuonna. Minä tsemppaan täysillä Ruotsin biisiä ja ihanaista Loreenia!! Ruotsin biisi on vaan niin tarttuva enkä vieläkään ole siihen kyllästynyt vaikkakin se soi radiossa aika kovassa soitossa.


Joten Loreen ja Ruotsi voittoon!!


5 kommenttia

 1. Loreen on aivan upea ja tuo kappale..! En usko että sitä voi voittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän oli ihan ylivoimainen ja oikea voitti!! :)

   Poista
 2. Kyllä voitto meni oikeaan osoitteeseen! Näin esityksen finaalissa ensimmäistä kertaa ja en voinut kuin huikailla - nopeatempoisesta kappaleesta huolimatta esitystä oli ihanan kaunis ja seesteinen.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.