Ukkosia odotellessa

16. toukokuuta 2012


Täällä odotellaan ja jännäillään että koska ukkonen osuu meidän päälle kun ilta ja yö saapuvat. Olen älyttömän huono nukkumaan silloin kun ukkostaa vaikka rakastan salamointia. Mutta jytinä ja katon pauke tuntuvat vievän aina yöunet vaikka tiedänkin olevani turvassa kotona. 
Mutta myrskyt ja ukkonen lupaavat keväällä mitä?

No sitä että kesä ja lämpimät ilmat saapuvat!!
Nyt käperryn viltin alle ja ihailen kaikkia talopapereita mitä meillä tällä hetkellä on ja odotan jo niin ensi viikon tiistaita, iiks! Sisustussuunnitelmat ovat käynnistyneet.. jo vuosia sitten! ;)
9 kommenttia

 1. Ukkosta oli tännekkin luvasa. Juuri sanottiin uutisisa. Ite pystyn nukkumaan kuin tukki vaikka kuinka jyrisisi tai mitä tahansa ulkona tapahtuuu, kunhan omat lapset eivät huuda tai itke.
  Upean näköistä teillä olohuoneessa. Upeat sisutussuunnitelmat sinulla varmasti mielessäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei sitten yöllä ukkostanutkaan yhtään. Nyt sitten alkoi jytisemään :/

   Poista
 2. Toivon että täällä Helsingissä säästyttäisiin ukkosilta koska pelkään sitä kauheasti ! En osaa sanoa mikä siinä on mutta oon ihan pienestä asti pelännyt sitä ja edelleen pelkään...tosin ehkä vähän helpottanut mutta ei niin paljon että voisin rauhassa olla jos ukkonen iskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään tykkää, varsinkin kun on vielä yksi kotona :/ Mutta onneksi yöllä ei sitten ainakaan täällä ukkostanutkaan.

   Poista
 3. Ukkonen on niin kivaa kun jytisee, varsinkin salamat :) Odotan innolla teidän uuden kodin valmistumista ja sisustuskuvia :) En ole vieläkään saanut mun arvontapalkintoa (emalikyltti) :( Vaikka olivat yhteydessä minuun ja minä heihin!

  VastaaPoista
 4. Ukkonen on mulle vähän kaksipiippuinen juttu. Tykkään katsella kun salamoi, mutta olen pienestä asti vähän "pelännyt" ukkosta. Viime kesänä meidän kohdalle osui monta sellaista myräkkää, jotka kaatoivat puita ja osa osui talojen päälle. Sen jälkeen täällä oli hirveä puunkaato-buumi meneillään, kun kaikki pelkäsivät saavansa männyn katon läpi. Omasta pihasta ei onneksi muuta mennyt kuin yksi kukkaruukku portailta ja iso oksa pihan puusta, mutta enpä kyllä olisi halunnut olla ulkona silloin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauhea!! No onneksi et ollut ulkona. Näinkin uutiskuvista että tuhot on ollut aika pahoja, itse en yhtään tykkää nyt kun olen vielä yksin. Mutta onneksi viime yönä oli sitten hiljaista :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.