Uusia kuvia Asuntomessuilta 2012

5. toukokuuta 2012


Näin että Asuntomessuilta oli ilmestynyt muutama Sneak Peak kuvaa nettiin:
2 kuvaa kahden talon sisältä ja yksi kuva ulkoa Lammin uudesta talosta.
Minusta tuo ylin kuva ei ainakaan vielä näytä mitenkään hätkäyttävältä, aikas perus kivalta.
Kun taas alin sisäkuva näyttää jo ihan kivalta ja herättää ainakin itsessäni mielenkiintoa nähdä lisää. Varsinkin alimman kuvan matto näyttää pehmeältä, tyylikkäältä ja hauskalta yksityiskohdalta!

Lisäkuvia siis odotellessa...


Tämän vuoden Asuntomessuja jo niin odotan!
Onko joku muukin jo tässä vaiheessa yhtä innostunut kuin minä? :)12 kommenttia

 1. Minä ainakin odotan tämän vuoden asuntomessuja tosi paljon. Asumme samassa kaupunginosassa kuin nuo messut ovat ja olen mielenkiinnolla seurannut messutalojen rakentamista ja alueen muodostumista.

  Tuo alimmainen kuva oli kaunis, mutta itselläni silmään pisti heti tuo patteri seinällä. Käytetäänkö niitä vielä uusissakin taloissa, ja vielä messualueella?! Luulisi, että niistä olisi päästy jo lopullisesti eroon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentoin poikaystävälle ihan samaa juttua äsken ennen kun tämän postasin. Outoa että laitetaan tuollainen vesikiertoinen patteri.. Eikö ne ole 90-lukua? Minusta vähän outoa..

   Poista
 2. Heh meillä v. 2006 rakennetussa talossa on presis toi patteri :)
  Hei missä on muuten messut tänä vuonna, en ole yhtään perehtynyt asiaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tänä vuonna Tampereella Vuoreksen alueella muistaakseni :)

   Poista
 3. Joo, jännä juttu toi patteri! Meidän -59 rakennetussa talossakin on lattialämmitys ;) Heh, mutta voi ihanuus mikä ruokapöytä ekassa kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo ruokapöytä on mahtavan näköinen. Jos en olisi tuota meidän Twist - pöytää ostanut, olisi kuvan pöytä ollut loistava valinta!

   Poista
 4. Joo, aika peruskamaa nain yhtakkia katsoessa.
  Odotan kuitenkin innolla taas messuja! Viime vuonna jai ikava kylla valiin, mutta tiirailin Dekon messutalojen esittelynumeroa sitakin tarkemmin. Mun mielesta asuntomessut on aivan superhyva keksinto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Asuntomessuilla voi vierähtää helposti koko päivä, niiin paljon nähtävää :)

   Poista
 5. Olipa kiva nähdä nämä kuvat! Tämä "toimittaja" ainakin odottaa innolla asuntomessuja:) Minähän olen jo kahtena edellisenä vuonna kuvannut siellä joka kolkan kuin toimittaja ainaskin. Tosin sillä erotuksella, että mulla on kädessä ollut aika vaatimaton kamera, mutta kyllä siihenkin on kuvia tallentunut:) Niistä on sitten on ollut mukava koota postauksia blogiin:) Saa nähdä kuinka sitä tänä kesänä ehtii tuon päivätyön vuoksi niin tarkkoja kuvauksia kohteista tekemään kuin aikaisemmin, mutta into ja messujen odotus on yhtä suuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odotan jo niin innolla että pääsee ihastelemaan uusia kohteita ja hakemaan inspiraatiota omaan sisustamiseen! :)

   Poista
 6. Niin ja se vielä pisti silmään, että tuo keittiöhän on lähes samanlainen kuin minun uusi keittiösuunnitelmani! Meillä vain on tuossa jääkaappiseinän keskellä ikkuna:) Tosin tähän tulevaan uuteen keittiöömme ajattelin laittaa apk:n lattiatasoon, saa nähdä kuinka se jälkeenpäin tulee harmittamaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin olet Soile sitten suunnitellut ;) Minä tykkään keittiön muodosta ja ilmeestä, hieman erilainen kuin perus tasokeittiöt :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.