I see stars!

1. kesäkuuta 2012Kävin toissapäivänä Varistossa pienellä sisustuskauppakierroksella ja tein taas erittäin hyviä löytöjä. Ensimmäisenä paukkasin variston Askoon kurkistamaan sisustuspuolen pientuotetarjontaa, koska mitään huonekaluja emme tulisi enää tähän nykyiseen asuntoomme ostamaan. Myymälä oli täynnä kesän ihania värejä: pinkkiä, limeä, hentoa sinistä, oranssia ja erittäin hentoista keltaista. No valko-mustan ystävänä en vain voinut kävellä näiden pöytätablettien ohi! Ne ovat vaan niin kivat ja hauskat. Tabletit olivat vielä tarjouksessa 4 kpl 10€, joten loppujen lopuksi nappasin 6 kappaletta mukaani. Tykkään!

Tänään ajattelin töiden jälkeen suunnata ensimmäistä kertaa Helsingin Nougat- myymälään ihastelemaan kaikkia tuotteita. Jos vaikka löytäisin jo nyt jotain ihanaa uuteen tulevaan kotiin ;)


Oikein hauskaa viikonloppua ja valmistujaisia kaikille!
6 kommenttia

 1. Katselin askon nettisivulta että on hyvin upeat ja tuossa nyt vielä paremmalta :-) Täytyy varmaan itsekin hakea :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja minusta ihan hyvän hintaiset pöytätableteiksi :)

   Poista
 2. Onpas kivoja tabletteja, tähdet ovat aina kivoja :) Pitäisi itsekin käydä Askon sisustus osastolla, sieltä löytyy aina jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harvoin sitä lähtee Askosta pois tyhjin käsin jos vain pienintäkin tarvetta löytyy.. ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.