Kyltti

4. kesäkuuta 2012


Rakennuskylttimme on vihdoinkin saapunut!

 
Nyt lupaa hakemaan, toivottavasti lupa tulisi pian. Tämä on vähän huonoa aikaa hakea rakennuslupaa kun kaikki ovat kesälomilla joten katsotaan nyt venyykö sitten 2-3 kuukauteen. Ystäväni sisko alkaa ja rakentamaan ja heidän rakennuslupaan meni 2 kuukautta. Mutta siinä menee niin kauan kun menee, ei sitä nopeuttaakaan voi vaikka kuinka haluaisimme ;) Talomme ulkopiirustukset ja pohjakuvat saan sähköisessä muodossa varmasti pian, nyt ne löytyvät vain paperilla. Jee tästä se lähtee pyörimään sitten! Seuraavaksi vuorossa tontin osto kaupungilta ja sitten se olisi meidän. Odottelua edessä, mutta onneksi sillä aikaa pystyy itse tutkiskelemaan ja suunnittelemaan sisustusta, hih! Inspiraatiokuvia olen jo monen vuoden ajan keräillyt. Niitä löytyy kokonainen kansiollinen ja onhan omalla koneellakin muutama.

Oli hieman pilvinen päivä, aurinkoisena sitten parempia kuvia tulossa!Hauskaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia

 1. Oo hyvältä näyttää :)) Onnea!!

  Annica

  VastaaPoista
 2. Teillä näyttää olevan sama talotoimittaja kuin mihin me aikanaa (3v) sitten päädyttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa okei! Toivottavasti teillä on positiivisia kokemuksia :)

   Poista
  2. Sen enempää paneutumatta meidän projektiin, kehoitan pyytämään kaikesta sovitusta kirjallisen version! Tämä nyt on muutenkin ihan hyvä, yleispätevä neuvo. Ja voihan olla, että blogisi tunnettuvuuden takia, talotoimittaja pyrkii myös tekemään parhaansa =)

   En millään halua lannistaa intoasi, joten toivottavasti teillä menee hyvin.
   Itse muutettiin sisään 2010 kesällä ja vieläkin odotellaan talotoimittajaa tekemään lupaamiaan korjauksia... mutta tässä vaiheessa homma ei enää näytä kiinnostavan, vaikka lupaavat tulla, ketään ei näy.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.