Loma-asuntomessut 2012

26. kesäkuuta 2012Loma-asuntomessut alkoivat eilen Lappeenrannan Rauhan alueella. Messut kestävät 25.6 - 8.7 ja ovat auki joka päivä klo. 10-18. Tänä vuonna kohteita löytyy 20 kappaletta ja itse bongasin jo kelluvan kohteen erikoisuutena ja hauskan kiuas - vaihtoehdon mökille. Nämä messut tarjoavat paljon uutta loma-asumiseen ja itse ajattelin poiketa messuilla jos vain kerkeämme ajelemaan Lappeenrannan suuntaan. En ole aikaisemmin käynyt loma-asuntomessuilla joten kerta se olisi ensimmäinenkin. Aina voi saada uusia ideoita vaikka nyt puhutaankin loma-asumisesta.

Tykkään!!

Ihanan vaaleaa!


Siinä oli pikku maistiaisia eilen avautuneista messuista. Näyttää todella lupaavalta ja kauniilta, erikoisia ratkaisuja, ihania tunnelmia ja kauniita sisustuksia! Alkaako itselläkin nousta mökkikuume?

Kuvat: Ilta-Sanomat

1 kommentti

  1. Kivan näköisiä sisustuksia olet bongannut! Minä jo kuumeisena odottelen varsinaisille asuntomessuille pääsyä :D

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.