Lundian Soihtu

25. kesäkuuta 2012Arvatkaas mihin menen tänään? No ajattelin mennä käymään Lundian myymälässä ja vihdoinkin tilata itselleni kauan himoitsemani valaisimen, nimittäin Lundian Soihtu - valaisimen. Tätä jo 4 vuotta himoinneena ja kuvastoista katseltuna tein eilen päätöksen että valaisinhan meille kotiutuu olohuoneeseen. Meidän olohuone on aika pimeä iltaisin varsinkin nyt kun vettä sataa ja on synkkää. Kattovalaisinta en halua tämän hetkisen asuntomme kattoon ostaa, koska se kattovalaisin minkä olen suunnitellut tulevan talomme olohuoneen kattoon, ei sovi nykyiseen asuntoomme koonsa takia. Koko olohuoneesta tulisi liian "täyden" näköinen. Siksi Soihtu-lattiavalaisin hoitaa hommansa täydellisesti ja tulee tarpeeseen. Olen nähnyt valaisimen luonnossa ja valo joka valaisimesta tulee, ei ole mikään älyttömän kirkas mutta ei sen tarvitsekaan olla. Kunhan näemme illalla lukea kirjaa ja vaikka vähän ihailla valaisintakin ;)
Väripäätöksiä en ole vielä tehnyt, mutta erittäin potentiaaliset värit ovat joko musta tai valkoinen. Valkoinen olisi todella kaunis ja neutraali värivalinta, valaisin näyttää todella kauniilta ja tyylikkäältä esim. ihanan S:n olohuoneessa sekä kuvissa että varmasti luonnossa. Mutta musta sitten taas toisi ryhdikkyyttä ja on hieman ilmekkäämpi vaihtoehto värivalinnassa meidän kodissa. Musta väri olisi loistava valinta ja matchaisi hyvin tuleviin valkoisiin sohviimme.

Katsotaan kumpi väri tulee tänään varattua tai jos sen vaikka saisikin samantien mukaansa?
Vaikeita väripäätöksiä edessä, niiden ratkaisun tulet myöhemmin näkemään.


Löytyykö sinulta tätä valaisinta tai kummasta väristä itse pidät enemmän?

8 kommenttia

 1. Valkoinen väri olisi todella kaunis valinta ja sopisi teille, mutta niin kyllä mustakin. Vaikea valinta edessä ;)

  Paula
  aloitteleva bloggaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinta on nyt tehty ja oikeastaan se oli erittäin helppo ;)

   Poista
 2. Soihdusta olen minäkin haaveillut, mutta harmi, että meidän valaisinkiintiö taitaa olla täynnä jo uutta kotiakin ajatellen. Lohdutuksena mulla on tuo Soihtu-pöytävalaisin, hiekan värisenä ja samaa sarjaa myös kattovalaisin.

  Kannattaa myymälässä testailla lamppuja valo päällä niin näkee, mikä on kaunein valon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun en päässyt testailemaan kun myymälästä löytyi vaan valkoinen ja hiekka. Mutta näin onneksi mustan kattovalaisimen niin siitä pystyi päättelemään valon määrä :)

   Poista
 3. Tuo onki ihana tuo valasin <3 Niinku -I- sanoki, kannattaa liikkeessä testailla valo päällä niin näkkee sitte myös mikä riittää siihen lukemiseenki ja tunnelmantuojaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mähän testailin, 20 minuuttia :D Myyjä katsoi et onks toi sekaisin.. hih!

   Poista
 4. onnittelut hyvästä valaisinpäätöksestä! :) mä just funtsin noita pöytävalaisimia, mut hankinta menee syksyyn ku nyt vaan puuhastellaan pihalla. mietin ite kans minkä värisinä ne ottaisin, et otanko mustina vai valkoisina vai yks molempia...
  musta ei valaise ehkä yhtä paljon kuin valkoinen. ja mietin et näkyyköhän siinä mustassa varjostimessa pöly kovin hyvin... täytyy siis vielä jatkaa funtsimista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Päätös oli loppujen lopuksi erittäin helppo kun näin miten musta varjostin toimii valon suhteen.. Ainakaan tässä mustassa varjostimessa ei näkynyt pöly pahasti, mutta mistäs tiedän jos ne vaikka päivittäin ne pyyhkii ;) Nyt on vain odottelua kun joutuivat tilaamaan varjostimen, varsi löytyi.. Odottavan aika on piiiitkä :D

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.