Maalailua

30. kesäkuuta 2012Täällä on koko päivä vietetty maalaillen, remppaillen ja sisustuksia miettien. 


Koko kroppa on ihan rikki ja poikki kaikesta fyysisestä työstä mitä on tullut tehtyä. Maalausasennot eivät ehkä ole olleet kaikista parhaimpia ja maha on jo alkanut tulemaan hieman remppaamisen tielle joten hieman olen saanut haastetta hommaan. Mutta hauskaa on ollut rempatessa ja maalatessa. Voin sanoa, että lavojen maalaus ei ollut mikään päivän juttu vaan jouduin ne kahteen kertaan maalaamaan saadakseni tasaisen lopputuloksen. Huh huh tarvitsee tämän päivän jälkeen todeta! 

Eikä siinä vielä kaikki! Vierailimme myös kaupassa ostamassa muutakin maalia, mutta siitä sitten enemmän huomenna tai viimeistään maanantaina. Aika iso muutos tuli pariin huoneeseemme, mutta lopputulos on todella kiva ja piristävä. Meidän seinät ovat noin 2 vuotta olleet saman väriset joten pieni päivitys seinien väriin toi uutta ilmettä kotiimme. Mutta siitä siis enemmän huomenna tai maanantaina! :)


Tässä lähtötilannetta missä tavaroita on hieman viety jo pois..


Huomenna makuuhuoneen uutta ilmettä!2 kommenttia

  1. Voi että se uusi pinta lopulta palkitsee kaiken raatamisen jälkeen! Kiva nähdä lopputulema... :) Postia odotellessa.

    VastaaPoista
  2. No nyt on postattu ja onhan ilme hyvin erilainen :)Itse olen niin tyytyväinen!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.