Makuuhuoneen muutosta

6. kesäkuuta 2012


Makuuhuoneemme sai päivässä uutta ilmettä kun siirsin sinne Bourgien valaisimet ja tilaamani höyhen tyynyn. Kyllä, ostin sitten itselleni syntymäpäivälahjaksi Bourgien kirkkaan värisenä ja se on nyt matkalla kotia. Päätös oli erittäin helppo, siirsin Kartellin Take-valaisimet olohuoneeseen ja Sweet White Dreams - divaanihuoneeseen (missä olenkin nyt nukkunut hieman kipuisena) minne ne sopivat erittäin hyvin.
Kuvassa näkyy myös hieman uutta päiväpeittoa mikä oli todella hyvä ja edullinen löytö!

Mutta höyhen tyynyä ja muista ostoksista sitten enemmän myöhemmissä jutuissa!
Ja niitähän ja jännättävää riittää kun kaupunkimme ympäristölautakunnan kokous on huomenna ja sieltä pitäisi tulla myöntävä päätös tontistamme jolloin voimme samantien alkaa hakea rakennuslupaa.Tänään on jännä päivä muutenkin, saamme tietää tulevan lapsemme sukupuolen jos hän on suotuinen sen näyttämään. Ja sitten alkaakin kaiken ihanan vauvajuttujen ja vauvasisustuksen ostoskelu. Mutta meille ei tule mitään pinkkiä tai vaaleansinistä vaan jotain ihan muuta!
Jännät hetket käsillä tässäkin asiassa.10 kommenttia

 1. Kiva tuo tyyny. Teillä onkin jännä päivä. Me ei ekalla kerralla otettu selvää vaiks käytiin 4Deessäkin mutta tokalla kerralla kysyttiin tokassa ultrassa sukupuoli. Helpotti kyllä kummasti. Ja mä oon niin samoilla linjoilla pinkin ja sinisen kanssa. Mä oon dissannut itse noita värejä kovin, siksi lastenhuone onkin vihreä. Lahjaksi vaan tulee tuutin täydeltä pinkkiä ja sinistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih! Me haluttiin tietää että sitten pääsee ostamaan kaikkea ihanaa. Ja sukuhan tietenkin haluaa tietää ;) Mutta meillekään ei tule vaaleanpunaista eikä vaaleansinistä :D

   Poista
 2. Voi miten paljon jänniä juttuja teille tapahtuukaan :) Onnea kaikkeen hurjasti!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! <3 Tämä vuosi 2012 on niin meidän vuosi, vihdoinkin <3

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti saitte tietää sukupuolen, se helpottaa kummasti valmistautumista ja on ihana tietää, kumpi siellä masussa oikein liikuskelee. :) Kaikkea hyvää odotukseesi!

  Tuohon vaaleanpunaiseen ja vaaleansiniseen on pakko kommentoida sen verran, että olin itsekin "päättänyt" etten halua tytölleni mitään vaaleanpunaista. Olinkin ostanut kaappeihin vain valkoisia, beigejä ja ruskeita vaatteita. Muttamutta: kaikki tyttäremme saamat vaatelahjukset ovat olleet juurikin vaaleanpunaisia. Äitini muun muassa toi kolme muovikassillista vaaleanpunaisia vaatteita Riikan matkalta... Eli väkisinkin on tullut puettua typylle myös vaaleanpunaista. :)

  Ja pakko tunnustaa, että meidän typylle sellainen haalea vaaleanpunainen sopii - kirkuvan pinkkejä vaatteita en edelleenkään käytä saati osta, mutta sellainen vauvan vaaleanpunainen on nykyisin jo ihan ok väri. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin uskon et niitä värejä tullaan sukulaisilta saamaan ja vauvakutsuilla, mutta en ole palauttamassa niitä ;) Kyllä sitten kun vauva syntyy niin voi mieli yhtäkkiä muuttuakin, hih! Mutta sisutuksen osalta liikumme neutraaleissa väreissä.

   Ja kiitos toivotuksista, kyllä me saimme tietää sukupuolen ja nyt ollaan niin innoissamme <3

   Poista
 5. Mistä tuo teidän yöpöytänne on? olen kauan etsinyt tuollaista. entä tuo taulu joka pilkottaa hieman kuvissa joka on sängyn yläpuolella? ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöpöytä on Kartellin kokoelmasta :) Taulut taas on suoraan tilattu ( tai julisteet) Therese Sennerholtin nettikaupasta Ruotsista.

   Poista
 6. Ei, en tarkoita noita julisteita vaan tuota taulua, joka tässä postauksessa pilkistelee tuolta. Näkyy esim tässä kokonaisena: http://coconutwhite.blogspot.fi/2012/06/synttareiden-aikaa.html

  Olisitko halukas myymään taulun minulle? Olisin todella kiinnostunut!

  T: H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulu on Jukka Rintalan numeroitu taulu ja sen nimeä en valitettavasti nyt muista. Ostin sen ja myös toisen taulumme art4u nettikaupasta joten kannattaa käydä siellä katsastamassa jos olisi vielä jäljellä. Näitä valmistettiin vain oliko 50 vai 100 kappaletta, meillä numero 4 :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.