Pinkki piristys!

15. kesäkuuta 2012Sain kummitätiltäni syntymäpäivälahjaksi ihanan valkoisen morsiushunnun ja nyt siis puhumme kukkasesta, ei mistään morsiustarvikkeista ;) En ole aikaisemmin koskaan omistanutkaan tällaista kukkaa ja hoitoohjeet on vähän hakusessa. Onneksi kukan mukana tuli pieni kortti missä luki että sitä voi pitää joko sisällä tai ulkona. Nyt olen säilyttänyt sitä meidän tv-tasolla mutta kun lämpimät säät alkavat saapua takaisin niin ajattelin siirtää sen ehkä ulos, mutta ei suoraan auringonpaisteeseen ettei se kuihdu kuumuuteen. Muistaakseni kortissa luki 0-22 astetta.
Pinkissä Ikean ruukussa kukkanen piristää kivasti tv-tasoamme!

1 kommentti

  1. Kukkakauppiaan tyttärenä täällä vinkkaisin, että Huntu kannattaa kyllä viedä ulos piakkoin. Ei oikein menesty sisällä, vaan kuivahtaa helposti. Kuihtuneet kukat kannattaa nyppiä heti kun huomaa, tai muuten ne liiskaantuvat yhteen ja pilaavat koko kukan. Ulkona menestyy yleensä koko kesän, kunhan muistaa päivittäin kastella.Kasvettuaan paras paikka lienee amppelissa, mistä kukat lähtee riiippumaan kauniisti alaspäin. Että tällaisia hortonomisia vinkkejä täältäpäin omilla kokemuksilla. :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.