Pohjakuva Villa Coconut

21. kesäkuuta 2012Tässä olisi vihdoinkin pohjakuva tulevasta talostamme sekä ala- että yläkerrasta.

Tarkempia kuvia en valitettavasti tällä kertaa saa tänne, mutta ne ovat tulossa!Jos teillä herää kysymyksiä niin aina saa kysyä, vastaan mielelläni.Olemme jonkin verran muokanneet alkuperäistä pohjakuvaa jossa oli keittiön ja olohuoneen välillä seinä. Me avasimme seinän pois jolloin alakerran tilaan saatiin lisää avaruutta ja lisäsimme samalla 2-puolisen takan olohuoneen ja keittiön väliin jolloin ihanaa, loimuavaa takkatulta voi ihailla kummaltakin puolelta.


Me pidämme tästä pohjakuvasta ja tilaa meidän perheelle on riittävästi.
Ja kaikista ihaninta oli että saimme toiveidemme mukaan poistettua yläkerrasta yhden makuuhuoneen ja lisättyä aukon josta voi kurkkia alakertaan. Eli pohja on nyt juuri sellainen kun halusimmekin <3


Ihanaa torstaita kaikille!
6 kommenttia

 1. Uu hyvältä näyttää :)

  Annika

  VastaaPoista
 2. Moi.
  Hienolta näyttää. Aivan ihana että olohuoneesta tulee noin korkea :)
  Itse mietin suihkun lisäämistä yläkerran wcn yhteyteen ja alakerran wcn muuttamista kylpyhuoneen yhteyteen tai ainakin että kulku olisi helpompi.

  Mukavaa juhannusta!

  -E

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää. Pohjakuvasta ei tarkkaan näy mittoja, mutta ruokapöydälle näyttäisi olevan leveyssuunnassa aika pieni tila. Nykyiset ruokapöydät ovat yleensä ainakin 100 cm leveitä ja tuoleille kannattaisi olla se puolisentoista metriä puolelleen, jotta takaa kulkeminen vielä onnistuu. Muutoin oikein toimivan näköinen pohja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokapöydälle ja mitoitettu 2,7m tilaa joten kyllä sen pitäisi riittää :) Nykyisessä asunnossamme on juuri yli 2m ja se alkaa olemaan hieman liian vähäsen. Pohjasta mekin pidämme :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.