Puinen tausta tuloillaan!

29. kesäkuuta 2012Meiltä puuttuu sängystä sängynpääty. Olen miettinyt sellaisen ostamista, mutta mitään sopivaa ei ole eteen tullut. Olen aina halunnut valkoista, nahkaista sängynpäätyä meidän sänkyyn, mutta päädyn hinta pomsahtaa niin korkeaksi joten en ole sitten lähtenyt sellaista teettämään. Siksipä olenkin etsinyt erilaisia inspiraatiokuvia oman sängynpäädyn tekemiseen. En ole mikään hyvä puutöissä ja nikkaroinnissa, mutta oma taistelutahto ei anna periksi vaan aion sellaisen tekemistä nyt yrittää. 

Olen valmiiksi hankkinut kaksi eurolavaa, josta aion taikoa meille puisen päädyn. 

Tänään minun olisi tarkoitus hioa lavat ja sen jälkeen ehkä maalata lavat valkoisiksi. Riippuu vähän minkä näköiset lavoista tulee sen jälkeen kun olen hionut ne tasaisiksi. Katsotaan mitä saan aikaa, ihan itseä jännittää millainen lopputulos tulee. Jos ulkonäkö ei minua miellytä niin sitten keksin niille varmasti muuta käyttöä takapihalla tai jopa olohuoneeseen.Joten katsotaan miten käy! Laitan tänne ennen ja jälkeen- kuvat jos lopputulos on kiva. Tämä on minun ensimmäinen DIY-kerta, apua! 


Nämä kuvat toimivat inspiraationa minulle:


Ja jos ei lavoista tule hyvää niin sitten toinen vaihtoehto voisi tietenkin olla viime vuonna Kokkolan Asuntomessuillakin nähty lautatausta sänkyyn. Meille tulisi valkoisena tai mustana.

 Toivottakaa onnea yritykseen, minä lähden hiomaan!
8 kommenttia

 1. JOOOOO!!!! Siitä tulee just hieno, usko vain. :) Varaudu siihen, että ne eurolavat "vetää" maalia ihan kamalasti, jouduin 3-4 kertaa maalaamaan meidän lavoista tehdyn sohvapöydän.

  Onnea tuunailuun, ja kuvia sitten kehiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kahteen kertaan vetäsin ja sitten sain peittävän pinnan :) Oli kyllä niin iso homma että huh huh! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mielestäni ihan hauska väliaikaiseksi päädyksi :)

   Poista
 3. Innolla odotan lopputulosta. :)

  Bongasin tämän kuvan facebookista joku aika sitten. Meillä on raksalta isot kasat lavoja, jotka pitäisi pilkkoa polttopuiksi. Toisaalta tälläinsen sohvakin voisi niistä naputella :)

  http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/c99.0.403.403/p403x403/181144_379040415488282_1098292791_n.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh tuo olisi niin ihana!!! Mutta oma maalausinto loppui jo 2 lavaan, saatika sitten noin moneen :D

   Poista
 4. Onnea :) eiköhän siitä hyvä tule!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.