Samba - samba - karnevaalit!!

16. kesäkuuta 2012
Kesän kohokohtani on vihdoinkin täällä nimittäin tämän vuoden Sambakarnevaalit Helsingin keskustassa! Näitä odotetaan joka vuosi ja lasketaan jo päiviä kun edellinen päättyy. Samba on erittäin rakas harrastukseni ja tämä on aina vuoden kohokohta mihin on hyvä päättää kauden treenit. Paljon on treenattu ja tänään mennään taas täysillä ( tai niin paljon kuin tämän pikku masun kanssa jaksaa.. ;) )
Vuosi on valmistauduttu, puvut on valmiina ja minä herännyt jo kuuden aikaan valmistautumaan.


Eli jos liikut tänään 14.00 eteenpäin Helsingin keskustassa niin pysähdy ihmeessä katsomaan meidän hienoa kulkuetta ja kuuntelemaan keinuvia ja räväköitä rytmejä!

P.S. Minulla on ollut ongelmia kommentoinnin kanssa eli jos kommenttiasi ei ole julkaistu niin yritän parhaani ratkaista ongelman. Eiliseen postaukseenkin tuli monta kommenttia ja sain julkaistua vain yhden.. :/


2 kommenttia

  1. Voi mikä iloisuus tuosta videosta välittyi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Samba on todella hauskaa ja meillä on aina kivaa :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.