Synttäreiden aikaa!!

13. kesäkuuta 2012Huomasin juuri että olin ihan unohtanut blogini synttärit!
Coconut White viettää nyt hieman myöhässä 1-vuotis syntymäpäiviä, jihuu!

Vähän yli vuoden ajan olen blogiani pitänyt ja sen pitäminen ei missään vaiheessa ole tuntunut mitenkään pakkopullalta vaan päinvastoin aivan ihanalta harrastukselta. Toivottavasti juttuni ovat teitäkin joskus ihastuttaneet ja (nyt ainakin vauvajutut) ovat myös vähän vihastuttaneet erittäin epäasiallisilla anonyymien kommenteilla. Mutta ne eivät minuun mitenkään vaikuta vaan jatkan blogin pitämistä yhtä innokkaasti kuin aina. Jos teillä on jotain toiveita tai palautetta niin sitä voi aina lähettää osoitteeseen padmerine@gmail.com. Siitä on 1 vuosi kun aloitin ja mietinkin juuri että mikä tilanne on kun blogini täyttää 2 vuotta? Silloin meillä pitäisi olla oma talo ja siellä 3 asukasta. Miten tilanteet voivatkaan 1 vuodessa muuttua niin paljon?


Tästä se kaikki lähti aikanaan :)


Voin jo ehkä iiiiihan vähän paljastaa että blogissani tulee tapahtumaan pienen pieniä muutoksia kun syksy alkaa lähestymään ja aikaa hieman kuluu, mutta nämä muutokset eivät tule vaikuttamaan mitenkään blogini sisältöön eikä teihin eikä oikeastaan mihinkään muuhunkaan. Mutta keskitytään nyt tähän ihanaan alkavaan kesään ja tehdään siitä ihan mahtava!!


Haluan toivottaa kaikille aivan ihanaa viikkoa!


Coconut White 1 vuotta!!8 kommenttia

 1. Onnea!! Toivottavasti jatkat vielä. Juttujasi on kiva lukea ja niistä paistaa selvästi iloisuutesi :))

  Annika

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea 1-vuotiaalle! Blogiasi seuraa mielellään, vaikutat elämänmyönteiseltä ihmiseltä ja teillä on tosi kaunis koti! Nyt vielä ollaan samaan aikaan rakentamassakin :)
  En voi ymmärtää, mitä negatiivista sanottavaa joku voi keksiä toisen raskaudesta tai siihen liittyvistä vauvajutuista?! Tuleva perheenlisäyshän on ihana, ja teille ymmärtääkseni tavallistakin merkittävämpi asia, ja on ihan luonnollista, että haluat jakaa tuntojasi asiasta täällä blogissakin!

  Hieno juttu, että olet saamassa uusia tuulia blogillesi :) Ja totta, joskus elämä voi muuttua hurjan paljon lyhyessä ajassa!

  VastaaPoista
 3. Onnea kaikesta!! <3 <3 Minusta blogisi on aivan ihana ja tulen todellakin jatkamaan sen lukemista! Jatka samaan malliin, olet niin positiivinen bloggari :)

  Paula

  VastaaPoista
 4. Onnittelut ja aurinkoista viikkoa! =)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut täältäki 1-vuotiaalle <3

  VastaaPoista
 6. Häpi pööttei tuuuuu juuuu. Tänne tulen aina mielellään ja oikein odotan niitä vauvajuttuja.
  Vauvat ♡ ♡ ♡ ♡

  VastaaPoista
 7. Hyvää synttäriä CW! :) Ja toivottavasti tulee vielä mooonet synttärit!

  VastaaPoista
 8. Onnea 1-vuotiaalle ja aurinkoista kesää ☼
  ڿஇtஇڿ‎

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.