Tine K:n pöytä

8. kesäkuuta 2012Sain uusimman Tine K:n kuvaston ja siellä se ihanuus taas kurkki, nimittäin ihana tarjotinpöytä valkoisilla tai mustilla jaloilla. Olen nähnyt näitä muutamissa ulkomaisissa blogeissa ja en ole tehnyt muuta kuin ihastellut ihanaa pöytää. Itse haluaisin sen valkoisilla jaloilla. Pöytä ei ole yhtään samaa linjaa mitä meidän kotoa löytyy tai uudesta kodista tulee joskus pääasiassa löytymään, mutta tarjotinpöytä houkuttaa niin. Se toimisi loistavana sohvapöytänä olohuoneessamme tai miksi ei jossain muussa huoneessa, esim. divaanihuoneessa.

Tältä tarjotinpöytä näyttäisi valkoisilla jaloilla.

Kuva on muutenkin aivan ihana ja inspiroiva!Tarjotinta voisi käyttää myös ilman jalkoja joten se olisi erittäin monikäyttöinen. Voih nämä on niitä vaikeita valintoja mitä pitäisi tehdä. Tykkään meidän nykyisestäkin valkoisesta sohvapöydästä, 
mutta tämä pöytä olisi ihan luksus valinta meille! Meille kumminkin tulee uuteen taloomme valkoiset sohvat joten tämä pöytä olisi kaunis niiden kanssa.

Löytyykö ketään kenellä olisi tämä pöytä ja mitä olet pitänyt siitä?

Tämä olisi minulle taas tällainen: "mutku mä haluun" mutta mutta... Täytyy laittaa mietintään ja käydä kurkkaamassa pöytää Helsingin Nougat myymälässä ihan livenä ensimmäistä kertaa. 8 kommenttia

 1. Mulle kans! Olen himoinnut juuri tuollaisia jo pitkään..!

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvä että meille ei mahdu yhtään uutta pöytää:) Tuo ihanuus oli nimittäin puoleen hintaan eilen kun kävin lempi-sisustusliikkessäni katselemassa löytyisikö sieltä mitään kivaa:)

  VastaaPoista
 3. No sulla olis tänne vähän yli tuhat kilometriä mutta lentsikalla pääsee suoraan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi sentään, sitten tulee kallis pöytä ;D

   Poista
 4. Olen kuolannut samaa pöytää. Ostin kokeeksi Lagerhaussin halvan pikkutarjotinpöydän ja voi elämä, lapset roudaa niitä tarjotinosia kokoajan paikasta toiseen...grrr..
  Ikean vastaavanlaistakin kuolasin kun se olisi munki budjetille sopiva, mutta taitaa olla näiden lasten kanssa tuo sohvapöytäisyys vain unelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei kuullosta lupaavalta :D Minäkin vielä harkitsen asiaa ja teen päätöksen sitten kun tuleva talomme alkaa olemaan valmis ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.