Ulkokuvat

19. kesäkuuta 2012Sain tulevan talomme ulkokuvat sähköpostiini ja ajattelin lisätä ne tännekin. Kerron nyt vähän taustoja talosta. Talomme tulee olemaan Pikanttitalon Koivula-malli mitä olemme muokanneet jonkin verran ja lisäilleet  hieman asioita, varsinkin isoja ikkunoita. Talomme tulee olemaan 1 1/2 kerroksinen ja olohuoneesta ylös asti auki. Ulkoväriksi olemme valinneet rakennustapaohjeiden mukaisesti vaaleanharmaan joka näyttää maalattuna kyllä talon seinässä ihan valkoiselta, ei puhtaanvalkoiselta vaan hieman sävytetyltä valkoiselta. Tontillemme tulee myös rakentumaan autotalli jossa on varasto. Autotalli tullaan maalaamaan samalla sävyllä kuin talomme.Olohuoneen ikkunat tulevat olemaan aika isot, muistaakseni melkein 3 metriset. Huonekorkeus korkeimmasta kohdasta tulee olemaan yli 5 metriä jolla saimme taloon modernia tuntua. Kuvia kun katselee, talo näyttää aika basiciltä mutta me pidämme tosi paljon! Nyt rakennuslupaa vain vetämään ja sitten on vuorossa jälleen kerran odottelua ja suunnittelua.


P.S Kommentoinnin pitäisi taas toimia :)


4 kommenttia

 1. Meillä on myös isot ikkunat olohuoneessa ja huonekorkeus on lähes 5,5 metriä! Olohuoneemme on ehdottomasti ihaninta meidän talossa.

  Teidänkin talosta tulee varmasti ihana! Onnea projektiin :)

  Paljonko teille tulee asuinneliöitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meille tulee kerrosneliöitä noin 150m2 ja huoneistoalaa sitten noin 130m2. Meille se on ihan tarpeeksi ja vielä mahtuisi vaikka 1 lapsikin lisää tulemaan ;)

   Poista
 2. Tuo maalikoodi kiinnostaisi minua, sillä etsinnässä on meilläkin mahdollisimman valkoinen harmaa. :)

  Tykkään kovasti talostanne, olohuoneen huonekorkeudesta ja isoista ikkunoista erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan ottaa selvää mikä maalin koodi on, nyt en sitä valitettavasti muista mutta sehän tulee rakennuslupaan niin näen sitten siitä :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.