H&M Home syksy 2012 kurkistus

17. heinäkuuta 2012Pikku kurkistuksia ja sneak peak - juttuja on aina kiva tehdä, koska ne alkavat kivasti kutittelemaan ja aina herättävät halun nähdä lisää. Odotuksesta tulee kiva tunne ja pääsee odottaa sitä päivää kun koko mallisto julkaistaan nettimyymälässä tai postiluukusta kolahtaa kuvasto. Nyt kurkistamme H&M Home syksyn tarjontaan neljän kuvan kera. Luvassa on syksyllä hyvin paljon glamouria: paljetteja, metallinhohtoisia sisustuselementtejä ja samettia. Aina kun itse näen jossain sisustuksessa käytettynä paljetteja, hihkun innoissani. Silloin minussa herää sisäinen harakka ;)


Ja H&M Home syksyn ostoskeluhan alkaa tiedettävästi heinäkuun lopulla, joten silloin kannattaa olla täpsinä nappaamassa parhaat herkut päältä ettei jää ilman haluamaansa niinkuin meinasi minulle käydä kun viime vuonna tilasin joulun tuotteita. Eli jos nyt näkyy kuvissa jotain houkuttelevaa ja se myyntiin asti päätyy niin ei muuta kuin metsästelemään vain!
6 kommenttia

 1. Mallisto on jo myynnissä Aleksanterin H&M Home -liikkeessä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi huomenna olisi sinne matka! ;) Jos vaikka jotain tarttuisi mukaan.. hih!

   Poista
 2. Eipä onneksi näyttäny olevan juuri muuta kivaa kuin nuo curryn väriset tyynynpäälliset! :D

  VastaaPoista
 3. Tein jo tilauksen hm.comissa. =D Mutta lähinnä niitä uusia ihania lasten sisustustuotteita (tähtityynyt ja tähtipussukat ym.). Ja tulokkaalle myös jotain pientä.;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.