Höh!

30. heinäkuuta 2012Täällä olisi pari postausta kuvineen valmiina mutta blogger näyttää taas huonon puolensa eikä anna minun lisätä kuvia niin että ne tallentuisivat :( Tulossa on siis kuvia H&M:n tilauksestani parissa eri postauksessa, koska minulta on pyydetty että kertoisin mitä tilasin ja mitä pidin kuvien kera. Mutta ei tässä nyt sitten auta kun odotella onko tämä kuvaongelma vain hetkittäinen vai vain minun blogin ongelma.. Harmi kun  lomani jatkuu vielä torstaihin asti ja nyt olisi aikaa kirjoitella postauksia.. Ja kun tämä ongelma ei esiinny ensimmäistä kertaa. No aina ei voi tekniikka toimia.

Eli palailen uusien postauksien kera heti kun ongelma ratkeaa!

Oikein ihanaa viikkoa kaikille!


Padmerine

8 kommenttia

 1. Bloggerin temppuilut on kyllä raivostuttavia :/ Mulla on nyt reilun päivän ajan kommentoidessa profiilikuvan tilalle tullut mustalle pohjalle valkoinen miinus-merkki, mistähän moinenkin mahtaa taas johtua...:/ Lisäksi ilmoittaa nyt jo toistamiseen, että kuvatila olisi lopussa -kolmen kk:n bloggailun jälkeen?! Viimeisen kk:n olen vieläpä pienentänyt kaikki kuvani. Onko sulla ollut vastaavia ongelmia? Toivottavasti saat pian taas ladattua kuvia!

  Suloista maanantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama mulla, viivaa näyttää tuossa kuvassa kun kommentoi. Ja nyt en pääse kannettavan kautta kirjautumaan vaan pääsin kännykän kautta julkaisemaan uuden tekstin.. :(

   Poista
  2. Mun koneella sulla on ihan normi profiilikuva, mutta mun profiilikuvan kohdalla on se viiva...Näkyykö sulla mun kuvana se viiva ja itselläs myös, vai? Todella hämärää...hitsin blogger!

   Poista
  3. Aijaa?!? Kyllä sulla näkyy viiva minuun koneellani, mutta en tiedä onko se sitten blogger kun sekoilee vai minä? :D Ärsyttävää!!!!

   Poista
 2. Sama juttu käynyt itselläni aika moneenkin otteeseen. Kyllä aina ottaa päähän! Itselläni valittaa myös kuvatilan loppumista ja tilaa pitäisi muka ostaa lisää? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minuakin. Jumittaa vieläkin mutta eri asiassa :(

   Poista
 3. Hih! Ja nyt vasta luinkin edelisen kirjoittajan ongelman, mikä siis sama kuin mulla ja pienentänyt olen minäkmin, silti ei aina toimi.

  Tervetuloa muuten kurkkimaan Suvisvillaan ;)

  -Suvi-

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.