Lapsillekin jotain!

19. heinäkuuta 2012Mukavaa huomata, että H&M on päättänyt panostaa lasten tuotteisiin sisustuksessa eikä pelkästään vaatteisiin. Kivoja lasten tuotteita on ollut aika vaikea löytää ja nyt H&M on päättänyt julkaista ensimmäisen lasten sisustuskokoelmansa. Tarjonta on mielestäni hyvin monipuolinen ja oli kiva huomata että vauvoillekin oli jotain! Niinpä surffailinkin eilen nettiputiikissa ja lisäsin ostoskoriin aivan liian paljon tuotteita. Varsinkin harmaa, hopea, valkoinen, musta ja keltainen tuntuivat ainakin minua viehättävän ;) Tuotteet ovat hyvin söpöjä ja erittäin hyvissä hinnoissa!

(Kuvat H&M)

Ja eikun pakettia odottelemaan, ensi viikolla sen pitäisi jo kotiutua. Nyt siis pitäisi alkaa järjestelemään vauvan tulevaa huonetta parempaan kuntoon!
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.