Mahtavia uutisia!

27. heinäkuuta 2012Kuten jo teille keväällä tulin mainitseennekin, suuria muutoksia tulee tapahtumaan syksyllä. Yksi suuri muutos on tietenkin ensimmäisen lapsemme syntyminen, mutta tällä kertaa puhun blogin muutoksista. Ja nythän niitä voi vihdoinkin kertoa ja informoida kaikkia. Nimittäin olen liittynyt aivan uuteen sisustusblogiportaaliin kuin CASA Blogit! Blogini siirtyy tämän portaalin osoitteeseen vasta syyskuussa ja koko portaali tullaan laajasti ja mahtavasti lanseeraamaan syyskuun 16.päivä Habitare-messuilla. 


Käy ihmeessä kurkkaamassa pienen pientä teaseriä sivuista ja sen tulevista blogeista osoitteessa www.casablogit.fi.Tästä tulee niin mahtava juttu ja en malta odottaa tulevia Habitare-messuja. Siellä pitäisi itsekin olla mukana julkistamassa tätä portaalia jos ei vauva ole päättänyt aikaisemmin syntyä ;)20 kommenttia

 1. Onnea! :)
  Hauskaa kun minun lukulistalla kolme perättäistä uutta postausta ilmoitti tästä samaisesta muutoksesta ;)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, toivottavasti nähdään messuilla :)

  VastaaPoista
 3. Onnea :) Toivottavasti nähdään messuilla :D

  VastaaPoista
 4. Onnea murunen! <3 Toivottavasti näemme messuilla, mutta jos emme, niin varmasti tapaamme syksyn aikana! <3 <3 Silitykset masuvauvalle!

  Aurinkoiset viikonlopun toivotukset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus <3 <3 Toivottavasti nähdään <3

   Masuasukki kiittää ;)

   Poista
 5. Onnittelut, ehkä näemme messuilla =)

  VastaaPoista
 6. Tervehdys täältäkin tulevalle blogisiskolle :) Tästä tulee mahtavaa ja toivottavasti nähdään viimeistään messuilla, jollei jo ennen. Klikkauduin juuri myös lukijaksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kivaa!! :) No toivottavasti pääsen messuille, olisi niin kiva nähdä taas kaikki livenä! <2

   Poista
 7. Moikat täältäkin blogisiskolle!:)

  VastaaPoista
 8. Onnea, CASA-blogeissa tavataan :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.