Makuuhuoneen muutos!

1. heinäkuuta 2012Tässä olisi lupaamani kuvat makuuhuoneen muutoksesta. Iiks kun jännittää laittaa nämä kuvat tänne, koska itse pidämme muutoksesta älyttömän paljon! Makuuhuoneen muutos on aika iso ja erilainen verrattuna aikaisempaan beigeen vaihtoehtoon. Kuvassa näette myös eurolavat maalattuina valkoisiksi. Tulen maalaamaan naulan reiät vielä valkoisiksi, mutta siihen tarvitaan erikoispensseliä tai valkoista kynää, koska reiät ovat niin syvät ettei maali niihin tarttunut ollenkaan. 

Eli vielä on vähän hommaa jäljellä, mutta tältä meidän makuuhuoneemme näyttää ensimmäisen muutoksen jälkeen. Tulen vielä vaihtamaan valaisimet, sisustustyynyt ja muuta pientä sisustustavaraa mutta nyt olen erittäin tyytyväinen muutokseen. Ja lavoille voi tulla uusi merkitys uudessa kodissamme mihin teen niistä varmasti sohvapöydän. Eli nyt ne toimivat sängynpäätynä kunnes löydän täydellisen valkoisesta nahasta tehdyn sängynpäädyn.

Ja jos joku haluaa tietää mitä tämä muutos tuli maksamaan niin voin kertoa, että kaikkeen tähän meillä kului rahaa 50€. Lavat saimme ilmaiseksi ja valkoista maalia meiltä löytyi varastosta. Ainoa asia mikä maksoi oli takaseinän maali ja sen sävyttäminen. Aina ei siis tarvitse ostaa uutta ja laittaa rahaa älyttömästi saadakseen uuden ilmeen huoneeseen :)Tässä oli elämäni ensimmäinen DIY - minusta muutos on ihan hauska ja onnistunut!
47 kommenttia

 1. WAU!!!! Todella hieno muutos ja ehdottomasti parempaan! Tykkään kovasti!!! :)

  Tuli mieleeni, että löytyykö teiltä kittiä? Sillä saisi naulankolot piiloon ja maalikin tarttuisi...

  Toisaalta itse saattaisin jättää naulankoloset ihan noin vaan. Tulee sitä kuuluisaa rouheutta ja aitoutta, hih! Ellei niistä sitten tule tikkuja hyppysiin... Sitten ei kyl viitti jättää noin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 <3

   Löytyy meiltä kittiä! Mutta nyt kun olen päätyä tuijotellut hetken niin harkitsenkin vielä jos jättäisin sen tuollaiseksi ;)

   Poista
 2. Aivan mieletön!! Tosi hieno muutos ja ihana kun jaoit rohkeasti sen meille. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköinen! Hioitko lavoja yhtään, vai olivatko riittävän siloiset sellaisenaan? Musta tuntuu että oon nähnyt vaan tosi tikkuisia lavoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyylä hioin koneen kanssa koska käsin olisi ollut aivan älytön homma. Nämä lavat oli jo valmiiksi hyvässä kunnossa joten kone hoiti hommansa hienosti :)

   Poista
 4. Tulipa tosi kiva!! Vau! Ja huoneen ilme muuttui kerralla täysin!

  VastaaPoista
 5. Vau, tosi hieno! Mahtava idea! :) Hienosti korostuu valkoinen sängynpääty seinää vasten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tätä ideaa pyörittelin vuoden ja nyt sen toteutin, vihdoinkin :)

   Poista
 6. Hienot on, mutta mä jättäisin myös nuo naulankolot reilusti näkyviin :)

  VastaaPoista
 7. Onpa kiva sängynpääty ja todella kaunnin sävyinen tuo seinä!

  VastaaPoista
 8. Pidän erityisesti tuosta seinän väristä! :) Saako kysellä mitä maalia olette siinä käyttäneet?

  VastaaPoista
 9. Yhdyn aiempiin! Muutos on todella onnistunut ja raikas!

  VastaaPoista
 10. Hei. Jos haluat kokonaan eroon naulanrei'istä, paklaa ne akrylaattisiloitteella, jos maalisi on vesiohenteista, niin kuin oletan että on ja jos maali on alkydipohjaista, kittaa lakkakitillä. Kivalta näyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdinta on kovaa että laitanko piiloon vai en ;) Kiitos neuvosta!! <2

   Poista
 11. Onnistunut muutos! Todella raikas tuo sängynpääty tummaa taustaa vasten. Turhaan jännitit muutoksen esittämistä :) -pulu-

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtavan näköinen! Ja toi seinän sävy on tosi hyvä! saako kysyä mikä sävy? Ihanaa!

  VastaaPoista
 13. Onpas kivan näköinen muutos, tykkään! :)

  VastaaPoista
 14. Vaude! Onpa makee, näyttä vähän niinkuin pianon koskettimilta :P

  VastaaPoista
 15. Kiitos tästä vinkistä ja kuvista! Olen pähkäillyt sängynpäädyn kanssa - mistään ei tunnu löytyvän sopivaa. Ja meidän raksa on täynnä noita lavoja, arvioni mukaan pihallamme lojuu niitä noin 50 kpl. :D Että ei muuta kun maalaushommiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ole hyvä! Teen vielä postauksen miten toteutin tämän kun moni on asiaa kysellyt :))

   Poista
 16. Aivan mieletön tuo sängyn pääty, ihan hurmaava :-) Pitkään ihastelin kuvia, todella upea! :-) Mukavaa alkanutta viikkoa! :-)

  Tervetuloa blogeileen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Seija!! <3 Itse olen niiin tyytyväinen! :)

   Poista
 17. Onnistunut muutos:) Silmä lepää...

  VastaaPoista
 18. Upea on! olen itse miettinyt samantyyppistä ratkaisua sängynpäädyksi. Hioitko paljon lavoja? mietin vaan että jääkö lakanat ja hiukset niihin kiinni kun ovat niin karheita...?
  -A-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hion koneen kanssa, nämä lavat olivat jo tullessa hyvässä kunnossa! Teen vielä postauksen torstaina tästä aiheesta joss on kohta kohdalta toteutus :) Ei jää lakanat eikä mikään muukaan kiinni ;)

   Poista
 19. Hieno muutos ja tosiaan ei kaikki aina maksa omaisuuksia! ;)

  VastaaPoista
 20. Todella hyvä ja onnistunut muutos!

  VastaaPoista
 21. Ostin Sinulta kerran sellaisen ruskean lampunvarjostimen ja se on yhä niin kaunis. Kiitos vielä kerran. Siitä on jo vuosia ja muistan Sinun kuvia sisustusideat.netistä ja jo ne olivat aivan valtavan kauniita. Sinulla on ihan erityislaatuinen sisustussilmä, ihan poikkeuksellisen hyvä. Tämä makuuhuone on huippu, mahdollisesti jopa paras mitä ikinä olen nähnyt. Jatka vaan samalla tavalla, olet ihan huippu! Ja paljon Onnea perheenlisäyksestä!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Koalakarhu <3 <3 Kiitos ihanista sanoista <3 Hyvä että valaisin oli mieleen :)

   Poista
 22. Aivan ihana tuttavuus tämä sinun blogi. Ja tykkään, että voi sisustaa pienellä budjetillakin ja hauskoilla ideoilla. Nyt tiedän minkä värinen makkarin seinä tulee uuteen kotiin. Kiitos vinkistä! :)

  t. sisustusblogien satunnainen seurailija

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.