Messujen keittiöitä tarjolla..

23. heinäkuuta 2012Olen kerännyt tähän yhteen Asuntomessujen eri keittiöitä. 

Keittiöhän on kodin sydän ja hyvin toiminnallinen kohde joka pitää sisällään montaa erilaista vekotinta ja sähköistä laitetta. Siksi mielestäni on erittäin tärkeää keskittyä keittiön valinnassa muuhunkin kuin ulkonäköön. Myös keittiön malli vaikuttaa sen toiminnallisuuteen ja käytettävyyteen. Paljon kaappitilaa on aina tarpeen ja itse pidän integroiduista keittiön teknisistä laitteista. 

Itselläni on haaveissa seuraavaan kotiimme täysin valkoinen korkeakiiltoinen keittiö valkoisella tai mustalla kivitasolla. Messuilla valkoisia keittiöitä oli aika paljon tarjolla joten vinkkejä ja inspiraatiota saatu! Toivottavasti näistä kuvista on teillekin iloa ja saatte vinkkejä keittiön suunnitteluun jos sellainen on jossain vaiheessa ajankohtaista..
Oikein hauskaa viikkoa kaikille!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.