Oma suosikkini!

13. heinäkuuta 2012Oma suosikkini tai suosikeistani Asuntomessuilla oli kohde numero 26 eli Lammi Kivitalo Villa Ilo.

Tämä talo oli aivan mahtava, suuri, koristeellinen ja niin ihanan vaalea. Sisustukseen oli panostettu muhkeissa tekstiileissä ja erittäin laadukkaissa materiaaleissa. Rakennuttajana on Jenni Ahola- Keskinen ja hänen puolisonsa. Tässä talossa on neliöitä 237m2 ja nämä neliöt on sijoitettu kahteen kerrokseen. Erityisesti huomioni herätti ihanan isot pukeutumishuoneet, walk-in closet ja todella avara keittiö-olohuone- yhdistelmä.

Tässä oli siis yksi suosikeistani, huomenna laitan seuraavan tiedot ja kuvat kohteesta!

25 kommenttia

 1. Kerta kaikkiaan ällistyttävän upea. Ja kerrankin jopa lastenhuoneen sisustuksiin on kunnolla paneuduttu. Ainoa, minkä ehkä itse olisin vaihtanut, oli tuo vanhempien makuuhuoneen sänky... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin aivan upea! Myös minä kiinnitin huomion sänkyyn, sen vaihtamalla sisustus olisi kuin itselle tehty ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No on!!! Ja olihan se kallein asuntomessukohdekin, mutta se ei nyt ole tässä pointti ;)

   Poista
 3. Oi upea! Ehkä turhan moderni ja kylmä omaan makuuni, tykkään pehmentää ulkonäköä vanhoilla asioilla, mutta upean upean näköistä. Kyllä ne jotkut vaan osaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun itsekin osaisi! ;) Tai noh jos tuollaisen talon joskus saisi niin ehkä sitten hieman panostaisi enemmän myös sisustukseen :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä minäkin voisin tuonne muuttaa ihan koska vain. Siivottavaa olisi vain liikaa ;)

   Poista
 5. Hei,
  näin se ihmisten maku on erilainen. Vaikka modernista ja pelkistetystä tyylistä pidän, tämä ei kolahda ei sitten yhtään. Ainoastaan lastenhuoneet ovat kivat. Muuten liian kylmää ja steriiliä (huom. mielestäni valkoisella ja kiiltävällä pinnalla on mahdollista saada myös lämmintä ja kodikasta tunnelmaa). Louhi-talon sisus sykähdytti enemmän, muttei sekään ole ihan makuuni.

  VastaaPoista
 6. Jatkanpa vielä, miksen pidä ko kohteesta.
  Kammoan kahden kerroksen korkuisia tiloja. Käpertyessäni illalla sohvalla, haluan tuntea olevani turvallisessa pesässä enkä isossa hallissa. ;)Lisäksi tuossa ratkaisussa tulee ihan varmasti pulmia äänien kulkeutumisesta sinne missä jo nukutaan tai lasten melu alakertaan, jossa aikuiset ehkä haluaisivat kuulla keskusteluaan tai mitä televisiossa sanotaan.
  Inhokkejani on myös saunat, joissa on näyteikkunassa pesuhuoneeseen päin. Ja päinvastoin suihkussa peseytyvän toimia voi tarkkailla lauteilta. ;)
  Tässä talossa joustavuutta olisi saatu sijoittamalla pukuhuoneeseen ovi muun kuin makuuhuoneen kautta. Jos perheeseen syntyy lisää lapsia tai talo myydään joskus perheelle, joka tarvitsee enemmän makuuhuoneita, on epäkäytännöllistä että pesutiloihin kuljetaan makuuhuoneen kautta. Ymmärrän, että rakennuttajat ovat ehkä ajatelleet tämän huoneen takkatilana tai työhuoneena, mutta pidemmälle katsoen toisenlainen ratkaisu olisi ollut joustavampi. Toki seinään on ehkä mahdollista puhkaista ovi myöhemminkin.
  Ja vielä kaksi asiaa mistä en pohjaratkaisussa pidä: keittiö avautuu heti sisääntulosta. Meidän keittiömme on erittäin harvoin niin siisti, että se olisi kiva nähdä heti kotiin astuessa...Vaikka me aikuiset yrittäisimme sitä siistinä pitää, koululaiset kavereineen eivät moisesta piittaa, joten töistä tultua näky on armoton. ;) Samasta syystä en ikinä haluaisi oleskelutiloihin näkyvää keittiötä. Renroudun sohvalla mieluummin näkemättä keittössä odottavaa urakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta tämä osoittaa että kaikilla on eri mielipiteet. Tylsäähän se olisi jos kaikki tykkäisi samasta ;) Meillä taas keittiö pysyy hyvin siistinä.. (ainakin vielä ) ja rakastan avokeittiöitä!

   Poista
 7. Minä taas rakastan avoimia tiloja. Jos olisi mahdollista saada millainen koti tahansa niin minun unelmakodissa ei olisi sisäseiniä ollenkaan. No, tietysti wc ja pesutilat olisi erikseen. Tässä talossa,näiden kuvien perusteella, mielestäni sauna oli paras ja todella upea.
  Tietysti ajattelen eri tavalla kun edellä kirjoittanut anonyymi kun asun yksin. Minulla koti on aina juuri siinä kunnossa kun sen itse haluan olevan.
  Ja jos minulla tuollaisessa saunassa/pesuhuoneessa olisi ystäviä saunomassa niin tuskin sen enempää minä kuin ystävänikään seurailisimme mitä kukin pesuhuoneessa kulloinkin tekee. Minusta ilmavuus ja valoisuus on saunatiloissa ihana asia. Saunasta ei tarvitse tehdä mitään pimeää koppia.
  Toki jokaisella on mielipiteensä ja se useasti pohjautuu omaan elämäntilanteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin rakastan! Jos saisin suunnitella talon ihan alusta alkaen niin ei sinne ihan hirveästi väliseiniä tulisi, ehkä pakolliset muutama ;)

   Poista
 8. Aikaisempi anomyymi jatkaa taas. Minulle suomalainen sauna tarkoittaa nimenomaan pimeää /(vähintään hämärää) koppia. ;) Se on muisto lapsuuteni saunoista: kotona, mummolassa, mökillä jne. Mutta nykyään sauna tarkoittaa monille enemmän kylpylähenkistä tilaa, mikä tietty on ihan ok, jos siitä tykkää. Tarkoitukseni oli vaan tuoda esiinm, että ihmisten maku on todellakin erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se on erittäin kiva että kommentoit ja kerrot mielipiteesi, sitä tykkään! :)

   Poista
 9. Hei,
  kuka tietää mikä on ruokapöydän muovituoli nimeltään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotetiedoissa lukisi, että kalusteet olisi Maskun Kalustetalosta, mutta yritän ottaa selvää!

   Poista
 10. Joo, tuskin on Maskusta, minusta tuo on joku Design-tuoli, mutten muista nimeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni se näyttää juurikin tältä Maskun myymältä tuolilta
   http://www.masku.com/tuotteet/c3-ruokailuryhmat-ja-vitriinit/c22-tuolit/p1409-mamamia-ruokailutuoli/

   Poista
  2. Ok, kiitti. Tämä on varmaan kopio jostain design tuolista, odottelen jos joku osaisi kertoa mistä. :)

   Poista
 11. Kartellin Lizz-tuoli on ainakin hyvin samannäköinen.

  VastaaPoista
 12. Voi muuttaisin tuonne heti huomenna! :) Erityisesti tykästyin ruokapöydän yllä olevaan valaisinratkaisuun, upea! Eivätkä kylpyhuoneetkaan pahan näköisiä olleet. :D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.