Paul serkun valot!

5. heinäkuuta 2012Nyt kun ale jatkuu ja kiihtyy kaupoissa niin päätinpä vielä kerran piipahtaa Stockmannilla ennen kun jään lomalle. Käväsin ihan nopeasti valaisin - osastolla josta on jollain tavalla tullut itselleni lempiosasto, tykkään niin valaisimista! Suhasin läpi alelaarit mutta mitään sopivaa ei löytynyt, emme kyllä olisi mitään valaisimia enempää tarvinneetkaan. Olin jo lähdössä seuraavalle osastolle kun silmiini osui aivan ihanat tunnelmalliset sisustusvalot. Kyseessä on La Case de cousin Paul - merkkiset Manhattan valot jotka on kuin tehty meille. Joidenkin mielestä nämä valot sopivat hyvin lasten huoneisiin, mutta minä näin nämä heti sopivan uudistettuun makuuhuoneeseen. Kun lastenhuone on syksyllä valmis niin sitten voin ne siirtää sinne jos muutan mieleni :)


Näitä valoja löytyy 8 erilaista ja eriväristä pakettia, joihin on laitettu erivärisiä palloja. Palloja löytyy punaisella, liilalla, hyvin vaalealla värimaailmalla jne jne.. Minun pakettini sisältää harmaan, keltaisen ja lilan sävyjä. Nyt askartelemaan nämä valot käyttökuntoisiksi ja odottamaan kesän ja syksyn pimeneviä iltoja jolloin sisustusvalot pääsevät taas paraatipaikoille ja oikeuksiinsa!
6 kommenttia

 1. Kauniit värit noissa pallukoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juuri sopivat värit meidän makuuhuoneeseen!! :)

   Poista
 2. Oi ja voi! Mun täytyy juosta stockalle! Mä ostin nää talvella ja oon odotellut että nämä tulee aleen. Meiltä löytyy ihan saman värisenä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.