Tampereen messujen makuuhuoneita

15. heinäkuuta 2012Tykkään makuuhuoneista. Aina kun vierailen erilaisissa asunnoissa tai talonäytöissä, kiinnitän katseeni kodin makuuhuoneeseen. Siellä kumminkin vietetään ehkä eniten aikaa vuorokaudesta ja itselleni makuuhuoneen tulee olla rauhallinen ja viihtyisä. Siksi panostimmekin omaan makuuhuoneen viihtyvyyteen ja remppasimme sitä hieman. Ajattelin tähän koota yhteen Tampereen Asuntomessujen erilaisia makuuhuone - vaihtoehtoja mitä kuvailin innoissani. Messuilta löytyi makuuhuoneita moneen eri makuun, siksi on kiva jakaa täällä kuvia jos vaikka jokainen löytäisi suosikkinsa kuvista!

9 kommenttia

 1. Ihania ja erilaisia makkareita! Tosi kiva että jaksat tänne laitella kuvia eri messukohteista, koska omalta osalta messut jää varmaankin välistä tänä(kin) vuonna. Ei sinne vaan jaksa lähteä tämän lapsikatraan kanssa palloilemaan, siksi tämä koneen näytön tapittaminen tuntuu oikein hyvältä varavaihtoehdolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai jaksan kunhan ne ei ala vain kyllästyttämään ketään ;)

   Poista
 2. Oi ihania makuuhuoneita! Itse tykkään yleensä vaaleasävyisistä makkareista, mutta tuo jossa oli tuo teksti seinällä niin kiinnitti kyllä huomion :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä itsekin vaalean ystävä olen, mutta tuo tumma oli hyvin houkutteleva. Mutta maalasinhan omankin tummaksi ;D

   Poista
 3. Näistäkään ei mikään ihan täysin natsannut omaan makuuni, mutta kiva on silti katsella. Minäkin siis kiitän näistä messukuvapläjäyksistä.

  Miten päiväpeiton sävy kannattaa valita? Meillä on makuuhuoneissa sävytetyt seinät. Onko parempi ottaa päiväpeitto eri sävyä (kuin seinät), esim. lastenhuoneissa, joissa sänky on seinää vasten (värit siis kiinni toisissaan)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan :)

   Päiväpeitossa ei ole minkäänlaista sääntöä, koulukuntiahan löytyy erinlaisia. Jotkut ostavat samanvärisen kun esim taustaseinän väri on tai lähelle sitä väriä olevan, valkoinen sopii aina kaikkiin väreihin ja rauhoittaa.. Vähän mistä tykkää! :) Itse tykkään valkoisen väristä koska siihen on sitten helppo yhdistää vilttejä ja tyynyjä.

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia ja entistä enemmän odotan menoa messuille :-) Kiitos, oli ihana nähdä esimakua :-)

  Blogissani on alkanut Riviera Maison arvonta, tervetuloa mukaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messut oli kyllä taas tosi kiva kokemus, joka vuotinen tapa siitä on tullut :)

   Mukaan tullaan!

   Poista
 5. Tosi kiva postaus! Ihana vertailla ja katsella ihmisten erilaisia makuja, toiset aivan ihania ja toiset taas hyvinkin luotaansatyöntäviä :) Mutta jokaisessa jotain kivaa!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.