6 kuukauden ahtaus!

31. elokuuta 2012Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! Nyt se on sitten tehty, nimittäin makuuhuone on saanut seurakseen Malmin valkoisen lipaston ja vauvan sängyn. Koskaan sitä ei tiedä koska vauva syntyy ja nyt kun ollaan jo raskausviikolla 33 niin muutos oli parempi tehdä nyt. Makuuhuoneesta tuli hieman ahdas, mutta se oli tiedossa ja se on nyt kestettävä vähintään seuraavat 6 kuukautta. Alunperin olin ajatellut laittaa pinniksen sängyn viereen, mutta tietämättömänä minua neuvottiin että sänkyä ei kannata laittaa suoraan ikkunan viereen koska siinä voi vetää liikaa. Siksi sijoitimme sängyn meidän sängyn jalkopäähän ja hyvä se siinä on. Samalla valkoinen Malm - lipasto siirtyi oven vierestä sängyn viereen.Tulen vielä aikanaan siirtämään sängyn lähemmäs ikkunaa jolloin otan yöpöydän ja valaisimen pois ikkunan edestä ja ne saavat aivan uuden paikan olohuoneesta. Näin saan lipastolle hieman enemmän tilaa sängyn viereen ettei se olisi ihan päädyssä kiinni. Ahdasta on mutta ei se haittaa! Tämä on vain väliaikaista ja tilaa tulee taas kun siirrämme pinniksen tytön omaan huoneeseen. Ja voihan se olla että mieli muuttuu ja tavarat vaihtavat paikkaa jo parin viikon päästä jos se on minusta kiinni, niin kova olen siirtelmään tavaroita paikasta toiseen :D


Nyt vain odotellaan pikkuisen saapumista ;)


14 kommenttia

 1. Minusta makuuhuone näytti kuvissa tosi kivalta! <3 Odottavan aika on pitkä, mutta kohta se pikkuinen käärö jo tuhisee omassa pedissään. Voih, vauvantuoksu on niin ihana ja pikkuruiset varpaat ja kaikki. <3 Minuu alkaa ihan itkeä pillittää täällä, kun ajattelenkin rakkauspakkauksia. <3 :´)

  Oma neiti on jo niin iso, vaikka siitä ei ole kuin 2v3kk aikaa kun hän oli sellainen nyytti, joka käärittiin vilttikapaloon alias tuuttiin. :)

  Ihanaa viikonloppua teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne lapset vaan kasvaa niin nopeasti että pakko nauttia joka hetkestä täysillä <3 <3

   Poista
 2. Ihanaa odotettavaa, vauvantuoksu on parasta maaimassa ♡
  Ei ole ruuhkaisaa, näkisit meidän makkarin :) Ihanat nuo sisustusvalot, ja pääty ja ja ja...täydellinen makkari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos Outi! <3 <3 Onneksi vielä mahtuu liikkumaan ;)

   Poista
 3. Ihana makkari! Erityisesti noi sisustustaulut on niin kauniit..

  Kahden huonosti nukkuneen vauvan laiskana äitinä sijoitin itse pinniksen niin lähelle omaa sänkyä ku mahdollista. Kun heräsi vähintään viis kertaa yössä niin jokainen ylimääräinen askel tuntui olevan liikaa ;)

  Onnea loppuraskauteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 <3 Oikein odotan yöheräämisiä :D Nytkin ravaan vessassa 3-4 kertaa yössä ;)

   Poista
 4. Ihanaa odotus aikaa sinne :-) Itse jännittelemme täällä kun siskollani on tänään laskettu aika <3

  Makkari on kyllä niin kaunis teillä <3

  Mukavaa viikonloppua! :-)

  Tervetuloa osallistumaan arvontaan blogiini :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seija onnea jännitykseen!!! <3 <3 Pienet vauvat on niin ihania <3

   Poista
 5. Meillä pitäisi tehdä sama operaatio eli pinnis ja hoitopöytä änkeä makkariin. Ahdasta tulee! Olen raskausviikolla 31 joten pari viikkoa vielä odottelen ja sitte vois laittaa.=)

  Mutta hyvältä näyttää teillä! Ihanaa loppuraskautta! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä olen raskausviikolla 33 eli suunnilleen samoissa mennään ;) Onneksi hoitopöytä menee kodinhoitohuoneeseeen niin se edes vähän helpottaa ;D

   Ihanaa loppuraskautta sinulle ja <3

   Poista
 6. Oi, kuinka mukava kun löysin blogisi, makuuhuoneenne näyttää tosi kauniilta ja niin trendikkäältä. Liityin heti lukijoihisi!!

  VastaaPoista
 7. Onnea loppuodotukseen! Makuuhuone näyttää oikein kivalta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.