A Star is Born!

19. elokuuta 2012
Pakko tulla vilauttamaan vauvan huoneen uusin ostos mikä on aivan ihana Riviera Maisonin A Star is Born - sarjasta löytyvä hoitopöydän alusta. Olen nähnyt että tätä on käytetty myös ihan alustyynynä sekä koiran petinä, joten hyvin monikäyttöinen se on. Ihastuin siihen heti kun sen näin ja tarpeeseen se tuleekin. Meiltä ei vielä mitään pehmeämpää alustaa löytynyt, joten tämä oli aivan loistava pelastus pikkuiselle ;)
Erittäin pehmeä ja mukavan tuntuinen ja mikä parasta, koneessa pestävä!

Olen myös katsellut pinniksen päälle samasta sarjasta olevan "verhon" tai miksi sitä nyt sanotaan. Löysin netitä todella suloisen kuvan mistä tämä ihana harmaavalko - kankainen prinsessaverho löytyy ja ihastuin siihen täysin!! Nyt sellainen olisi saatava, mutta en ole sitä mistään löytänyt vaikka olen kuinka etsinyt.


Ihan ylisöpöä!!
Eli jos joku näkee tämän "verhon" Riviera Maisonin liikkeissä tai jälleenmyyjillä tai huuto.netissä niin hihkukaa minulle!! Tämä on vain ihan must have!

2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.