H&M ostokset vol. 2

3. elokuuta 2012Kuten jo aikaisemmassa postauksessa kerroin, tykkäsin tosi paljon tämän syksyn vauvalle tarkoitetuista tuotteista. Tarjonta oli tarpeeksi monipuolinen ja meidän kotiin ostin jo valmiiksi pari asiaa. Olen etsiskellyt pienempää vilttiä vaunuihin jota tietenkin voi käyttää myös sisällä. Ostin jo aikaisemmin ohuemman Lexingtonin vaaleanpunaisen viltin joka käy hyvin aluksi sisäkäyttöön ja sitten ensi keväänä ja kesällä ulkokäyttöön, mutta etsinnässä tulevaksi talveksi oli myös paksumpi ja villaisempi viltti. Löysinkin mielestäni kivan harmaan värisen viltin syksyn kokoelmasta ja pidän sen, koska on niin monikäyttöinen ja sopivan kokoinen vaunuihin. Kokoa tällä viltillä on 70 x 90cm.Toinen asia minkä ostin hieman ennakkoon ensi vuodelle oli hauska musta, puinen numero 1. Tämä puinen koriste on kynttilänjalka johon voimme laittaa kynttilän 1-vuotis syntymäpäivien kunniaksi. Nyt ajattelin laittaa sen lipaston päälle koreilemaan. Valkoinen numerokyltti olisi ollut kiva ( minkä olisin tilannut jos olisin huomannut että niitäkin nettimyymälästä löytyy), mutta tykkään tästä mustasta versiosta. Se on jo hieman kuluneen näköinen valmiiksi eikä niin fiini. Söpö ja hauska! :)Tässä olivat kaikki ostokseni syksyn kokoelmasta. Tilailin myös mustaa ja keltaisia tähtikoreja, musta-harmaa raidallisia vilttejä ja tyynyliinoja sekä pehmolelun, mutta ne eivät tuntuneet ihan minun jutuilta. Keltainen väri oli hieman liian kirkas ja taittoi enemmän vihreään niin jätin ne sitten pakettiin ja ottamatta. Oli ne tosi kivat, eivät vain tähän tulevaan huoneeseen sopivat. Mutta 90% tuotteista pidin ja tyytyväinen olen!
Kaikkea voi hankkia pikkuhiljaa, onneksi vielä ei ole kiirettä ja ei meitä enää paljoa puutukkaan. 4 kommenttia

 1. Paljon olet tehnyt ihania hankintoja :) Oikein kiva muuten tämä uusi ulkoasu :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia =)
  Tykkäsin myös kovasti H&M:n tämän syksyn jutuista. Ostin vauvalle pinnasänkyyn ne leopardilakanat, oli jotenkin niin överit :D (Ja sit piti tietty ostaa samalla kuosilla omaankin sänkyyn...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne leopardit oli oikein miau ;) Hyvän valinnan teit! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.