Invisible sarja by Kartell

2. elokuuta 2012
Kartell eli yksi minun suosikkimerkeistäni on lisännyt kokoelmaansa uusia tuotteita. Tällä kertaa Invisible - sarjaa on kasvatettu 3 tuotteella. Minä tykkään erityisen paljon muovisista pöydistä kuten ehkä olette huomanneet kun vuosi sitten ostin meidän makuuhuoneeseen Kartellin Jolly- pöydät yöpöydiksi. Olen pitänyt niistä niin paljon ja ollut erittäin tyytyväinen! Nyt Kartellille on siis ilmestynyt lisää samankaltaisia tuotteita nimittäin Invisible Side ja Invisible Table. Invisible Table - pöytää löytyy 2 eri koossa, korkeammassa ja matalemmassa. Värejäkin on valmistettu jokaisen makuun mistä valita. Itse tykkään eniten tietenkin tuosta kirkkaasta! ;)
Invisible Side - pöytää suunnittelin sänkymme jalkopäähän, mutta pöydän jako myyntiin viivästyi niin paljon että sen jätin sitten loppujen lopuksi hankkimatta. Huomenna ajattelin Helsingin Kartellin Flagstoreen mennä kurkkimaan miltä nämä näyttävät luonnossa ja kävisivätkö ne meille jossain muodossa.


Oikein ihanaa torstaita kaikille! 


Minulla se tarkoittaa viimeistä lomapäivää ja huomenna taas auton nokka kohti Helsinkiä ja töitä! :)6 kommenttia

 1. Kartell kuuluu myos mun suosikkeihini. Ihanan kevyita. Taytyy kayda kurkkaamassa tota side table:a - vois sopia meillekin! Tosin metsastan konsolipoytaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä kurkkaamassa. Minä kävin ja ihastuin <3

   Poista
 2. Kartell on kiva, ja Jolly-pöytä voisi meillekin muuttaa sohvan viereen sivupöydäksi :) Onko ne teidän pöydät muuten miten kestäny? Meillä on keittiössä Kartellin lamppu, ja siihen on kyllä tullu naarmuja :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pöydät on kestänyt erittäin hyvin ja naarmuja on tullut tosi vähän, eivät näy päivän valossa ollenkaan. Joten suosittelen! :)

   Poista
 3. Hei! Mietin tässä, kun olet tuollainen Kartell expertti :D niin mistä tunnistaa aidon Kartellin esim Jolly pöydän jos tulee vastaan myynnissä yksityisellä? Lampuissahan on tarrat tms labelit mutta onko pöydissäkin ja muissa tuotteissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisessa tuotteessa on aina Kartellin merkki jollain tavalla. Esim. Jolly-pöydissä on pöydän yhdessä jalassa Kartellin painatus :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.