Jukka Rintala

7. elokuuta 2012
Saan aika usein kyselyitä meidän kahdesta kukka-aiheisesta taulusta, jotka vilahtelevat aina välillä eri postauksissani ja kuvissani. Nämä taulut ovat samaa sarjaa ja ovat Jukka Rintalan numeroidut taulut. Sarjan nimi on Nature ja meiltä löytyy sarjan taulut 1 ja 3. Näin toisen tauluista aikoinani asuntomessuilla ja sieltä se innostus sitten lähti. Tilasimme taulun sekä vaakana että pystyasennossa ja niitä on muistaakseni valmistettu 50 kappaletta per taulu. 

Itse pidän tauluista todella paljon ja värit ovat juuri täydelliset! Tällä hetkellä toinen tauluista löytyy meidän olohuoneesta ja toinen taas vauvan tulevasta huoneesta. Taulua valmistetaan 3 eri koossa ja meidän koko on 100cm x 150cm jota ei enää ole muistaakseni myytävänä. Mutta pienemmätkin taulut ovat varmasti upeat. Ja löytyyhän Jukka Rintalalta muitakin upeita tauluja.

Jos sinulla on jotain kysyttävää vielä tauluista niin vastaan ilomielin. Voit kommentoida tähän tai laittaa kysymystä sähköpostiin padmerine@gmail.com. Katsotaan mistä taulut löytävät taas paikkansa ensi viikolla kun järjestys kodissamme muuttuu aika tiuhaan tahtiin, hihih! ;)
2 kommenttia

  1. todella upeita tauluja, voinko tiedustella taulujen hintaa ja mistä niitä voi tilata? kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin tilasimme taulut art4u - nettikaupasta ja hinta oli 450€. Mutta se oli 2 vuotta sitten ja tämä koko on loppu. Mutta muita kokoja löytyy kun tarkistin :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.