Lakanaton

20. elokuuta 2012Eilen oli meillä siivouspäivä. Sain jostain innokkaan puuskan tähän muuten niin väsyneeseen oloon ja päätin pistää makuuhuoneen lakanat pesuun ja uutta tilalle. Itse olen aika tarkka lakanoiden vaihtamisessa ja meillä ne vaihtuu viikon käytön jälkeen, jolloin samalla tamppailen tyynyt ja peiton. En tiedä mitä olen aikoinaan tämän lakanahysterian kehittänyt, kai kun biologian tunnilla näytettiin kuvia mitä kaikkea ihmisen sängyssä oleilee. Siitä asti olen ollut todella aktiivinen lakanoiden vaihtaja, hih! 

Mutta ajattelin ottaa kuvan meidän makuuhuoneesta siivousvaiheessa ja siitä miten tykkään välillä käyttää tuplapeittoa päiväpeiton sijasta sängyn petaamiseen. Minusta ilmeestä tulee ihan hauska ja peitto voi olla lakanaton hetken aikaa. Tuplapeitto hoitaa siis päiväpeiton homman aikas hauskasti!
Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!
4 kommenttia

 1. Kyllä ajaa ihan asian todellakin :-) On hyvän näköinen noin! :-)
  Itsellä alkaa syksyn mittaan kanssa tuon sängynpäädyn teko, ihanaa! :-) Muistatko mistä olet noin ihanat lamput ostanut? :-)

  Mukavaa alkanutta viikkoa! :-) Tervetuloa blogeileen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamput ovat Kartellin valaisimet ja niitä on saatavana monessa eri värissä, nimi Take :)

   Poista
 2. Oi vitsi, tykkän kovasti. Oikeastaan ihan kaikesta mitä makkaristanne löytyy :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.