Lukijan toive: Kylpyhuone & Sauna

27. elokuuta 2012Ajattelin esitellä muutamalla kuvalla meidän kylpyhuonetta ja saunaa. Ne ovat ihan mukavia kooltaan ja sijaitsevat omassa rauhassaan kotimme sivussa. Väreinä kylpyhuoneessa on käytetty valkoista ja harmaan eri sävyjä. Kylpyhuoneemme ja saunamme ovat materiaaleiltaan ihan perus kamaa, mutta itse kyllä ihan tykkään ja hyvin on soveltunut meidän väliaikaiseen asumiseen tässä asunnossa. Mielestäni ainakin harvassa rivitalon kylpyhuoneessa on tarpeeksi tilaa ja säilytystilaa mitä taas meiltä löytyy tarpeeksi tähän elämän tilanteeseen.


Tässä muutama kuva miltä meidän kylpyhuone ja sauna näyttää!
Oikein ihanaa alkanutta viikkoa!! 
5 kommenttia

  1. Todella kaunis värimaailma ja näyttää käytännöllisen kokoiseltakin! =)

    VastaaPoista
  2. Wau ku upean näköistä!! ♥

    VastaaPoista
  3. Kaunista! Meillä on samanlainen hana ja allas kodinhoitohuoneessa ja ne on olleet todella kätevät vauvan ja taaperon kanssa. Hanan alle mahtuu hyvin pesemään vauvan pyllyä ja nyt vieläkin ipanan ollessa 1 v 8 kk tehdään hänelle aamupesut niin, että hän istuu tuolla altaassa ja ottaa hanasta "suihkun". Jos olette alkamassa rakentamaan, niin suosittelen ehdottomasti uuteenkin kotiin teille tuollaista korkeaa hanaa. Niin pikkujutulta kun kuulostaakin, niin helpottaa huomattavasti elämää vauvan kanssa :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.