Myydään sohva.. VIHDOINKIN!!

24. elokuuta 2012Hihulihei, nyt lähtee meidän kulmasohva myyntiin ja halvalla!!! 

Tätä päivää olen odottanut kuin kuuta nousevaa ja nyt se päätös on vihdoinkin tehty. Haluamme olohuoneeseen lisää tilaa, tuo meidän kulmasohva vie aika paljon tilaa ja vaatii ison olohuoneen. Sohva on ollut mitä mahtavin löhöilysohva ja siinä on ollut maailman paras istua. Maksoihan se silloin omaisuudenkin kun sen Maskusta tasan 2 vuotta sitten ostimme, nimittäin 2000€ mutta on se todellakin ollut laadultaan mahtava. Ei natise, nitise eikä tyynyt / istumatyynyt ole menneet yhtään kasaan eikä pilalle. Sohvassa on irroitettavat päälliset tyynyissä ja niiden pesu on maailman helpointa. Likaakaan sohvaan ei ole tullut yhtään vaan on yhtä puhdas kuin uusi sohva! :)


Ja hinta sohvalle olisi nyt vain 600€ / tarjous!

Sohvan mitat ovat 295 x 260cm.


Laittelen sohvan ensi viikolla myyntiin huuto.nettiin, mutta jos joku tätä kautta kiinnostuu niin sohvan saa noutaa Lohjalta. Sohva menee kolmeen osaan joten on hyvin helppo kuljettaa peräkärryssä tai pakettiautossa. Jos kiinnostut niin voit laittaa sähköpostia osoitteeseen padmerine@gmail.com niin voin lähettää lisää kuvia ja tietoja. Sohvaa saa myös tulla katsomaan ja kokeilemaan jos vaikka lähistöllä asut.
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.