Pientä muutosta ♥

12. elokuuta 2012Ihan pientä muutosta olen jo saanut aikaan meidän työhuoneessa/ tulevassa vauvan huoneessa. Tällä hetkellä säilytämme pinnasänkyä tässä huoneessa siihen asti kun laskettu aika lähestyy. Sitten koittaa aika siirtää sänky meidän makuuhuoneeseen. Makuuhuoneestamme tulee aika ahdas mutta sillä mennään siihen asti kun lopulta pääsemme muuttamaan meidän nykyisestä asunnostamme pois. Ja jos muuttopäivä ei vähään aikaan koita, siirrämme oikean ajan tullen pinniksen pikkuisen omaan huoneeseen.
Tällä hetkellä huoneesta löytyy pinnis, yksi valkoinen divaanimme ja pitkä valkoinen taso. Tason ( 2 Malmin lipastoa ) tulen antamaan jollekin ilmaiseksi pois ja tilalle tulemme ostamaan Ikeasta Bestå - kokonaisuuden korkeakiilto valkoisena. Leluja ja lasten tavaroita alkaa kumminkin pikkuhiljaa kerääntyä varmasti niin paljon että säilytystilat alkavat käymään vähiin.. Televisio muuttaa tästä huoneesta kokonaan pois ja tasolle tulen sijoittamaan kaikkea kivaa vauvahömppää :)
Ahdasta on mutta ei onneksi kauaa.. ;)


Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille  

11 kommenttia

 1. Hihkaise, mikäli sinulla on vaikeuksia päästä Malm-lipastoista eroon! ;D Minä hyvin mielelläni jopa maksan niistä pienen summan! :))
  Hyvältä näyttää, ihanan odottava tunnelma! :) <3

  janinamarian.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Janina! Aika moni onkin näiden lipastojen perään kysellyt ;) Katsotaan koska luovun niistä, heti siis kun saan Bestån raahattua kotiin :)

   Kiitos ihanuus <3

   Poista
 2. Täälläkin vilkutellaan lipastojen suuntaan, voisin ottaa vaikka molemmat :D ja samoissa, odottavissa tunnelmissa myös... vielä kun pari viikkoa jaksaisi odotella!
  Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottajan aika on pitkä... muuta ei voi todeta :D

   Poista
 3. Ihanan rauhallinen huone. Ei enää kauaa niin saatte sinne asukkaan :)
  Voimia viimeisiin viikkoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Onneksi on enää maksimissaan 11 viikkoa jäljellä ;)

   Poista
 4. Suloinen tuleva vauvan huone! Voimia loppuodotukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Onnen Omenia <3 Niitä voimia tarvitaan! :)

   Poista
 5. Toi huone on kyllä valloittava :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.