Söpöilyä!

14. elokuuta 2012 Ajattelin vain jakaa teille tämän päivän fiiliskuvaa, joka kuvaa omia aamutuntojani. Joskus elämässä pitää pysähtyä ja miettiä kuinka hyvin omat asiat oikeastaan ovat ja tämän taulun teksti kuvastaa niin hyvin omia tuntoja. Aamukahvin saaminen on yksi parhaimpia hetkiä päivässä, jota ilman päivä ei vain ala kuin pitäisi,  mutta vielä ihanempaa voi olla vain oman puolison vierestä herääminen joka aamu  
Että tällaista tänään :)
14 kommenttia

 1. Ihan totta, sen parempaa asiaa ei vaan elämässä ole :-) Siitä päivä alkaa hyvin ja saa heti aamusta tuntea onnen mikä elämässä on :-)

  Mukavaa päivää! :-)

  Tervetuloa blogeileen :-)

  VastaaPoista
 2. Ihmisten pitäisi muistaa iltaisin nukkumaan käydessään muistuttaa itselleen, mistä sitä onkaan kiitollinen. Itse palautan sänkyyn mennessä mieleen, miksi minä sitä puolisoa nyt niin paljon rakastankaan, miten upeeta on että on maailman ihanin tyttölapsi, miten huippuihana koti meillä on yhdessä ym. :)

  /Laalia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä totta puhut! Pieni pysähtyminen tekee kaikille hyvää <3

   Poista
 3. Ihana kuva, sait minutkin hyvälle tuulelle :) Roosasta peukku :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit tässä kuvassa! Ja tunnelma! Niin totta tuo, mitä kirjoitit -monesti sitä vain muistaa natista niistä jutuista, jotka olevinaan ovat huonosti ja unohtaa ne lukuisat onnelliseksi tekevät asiat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä tekee välillä hyvää pysähtyä ja miettiä asioita ;)

   Poista
 5. Hih, tuohon vaatiikin jo paljon, et voi jollekin noin sanoa! Aamulatte on nimittäin erittäin rakas :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.