DIY - oksat!

2. syyskuuta 2012


Ajattelin esitellä täällä eilisen DIY - juttuni, miten värjätä sisustusoksat sisustukseen sopivan värisiksi. Alunperinhän oksat ovat perus ruskean väriset, mutta itse en lämpene ruskeaan joten kävinpä hakemassa kaupasta hopean väristä spray - maalia ja siitä se sitten ajatus lähti. Olemme alkaneet sisustuksessa siirtymään enemmän harmaan väreihin, joten oksat oli tietenkin saatava matchaamaan väreihin ;) 

Spray- maalin suihkutteluun kaikkiin oksiin meni noin 10 minuuttia ja annoin niiden sen jälkeen kuivua ulkona noin tunnin ajan varmuuden vuoksi jotta spray ei lähtisi irti tai leviäisi käsiin / maljakkoon. Ja rahaa tähän DIY - muutokseen meni hurjat 5€.


1. Tässä alkutilanne!

2. Lähikuvaa

3. Ja voila! Lopputulos miellyttää! :)


Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille!
6 kommenttia

 1. Halvalla kiva muutos. Hommaan kyllä iteki noita käppyräoksia, kunhan keksin niille jonkin sijoituspaikan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat aika hauskoja ja ne käyvät kaikkialle :)

   Poista
 2. Tuli kyllä todella erilainen ilme oksiin!! Kivat juuri talvea kohden :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Kiva muutos ja nyt paljon näyttävämpi ja persoonnallisempi yksityiskohta sisustukseen. Mistä käppyräoksat ovat alkujaan ostettu? Näkeehän niitä toki joka paikassa, mutta jossain ovat liian isoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ostin ne muutama vuosi sitten kukkakaupasta, maksoivat muistaakseni 4€/ oksa. Ja itselläni on niitä kahdessa maljakossa, kummassakin 5 oksaa :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.