Kohti pimeitä iltoja..

10. syyskuuta 2012

Täällä on jo ehkä hieman katse suunnattu kohti joulua. Tiedän että on hyvin aikaista, mutta miksi ei? 
Viime vuonna jäin harmittelemaan haluamaani Kubus - kynttelikköä. En löytänyt sitä mistään ja loppujen lopuksi olin sitten liian myöhään liikkeellä. Mutta tänä vuonna ajattelin olla jo erittäin ajoissa liikkeellä kuten huomaatte, hih! Ajattelinkin käydä Artekin myymälässä seuraavan kerran kysäsemässä että koskas heille näitä tulee jos tulee. Viimeksi niitä ei ollut hyllyssä saatavana, joten sain lisäaikaa miettiä oikeata väriä. Sekä musta että valkoinen viehättävät, kummatkin ovat tyylikkäitä ja moderneja. 

Taas näitä erittäin vaikeita päätöksiä niinkuin aina! 
Kumpi teidän silmään viehättää enemmän?

7 kommenttia

 1. Valkoinen on kaunis ja osaan sen kuvitella muiden joulukoristeiden kanssa.

  VastaaPoista
 2. Melkein mahdoton valinta... ehkä valkoinen tosiaan edellistä kommentoijaa kompaten olisi monikäyttöisempi. :)

  VastaaPoista
 3. Jes, mä en ole ainoa, joka jo hivenen miettii joulua...mutta ei ole uskaltanut sanoa sitä ääneen :) Mun silmää miellyttää enemmän tuo valkoinen kynttelikkö. On muuten ihku!

  VastaaPoista
 4. Mäkin pähkäilin pitkään saman "ongelman" kanssa ja päädyin pari viikkoa sitten kotiuttamaan valkoisen :) Se on jo vilahtanut blogissakin.

  VastaaPoista
 5. Vaikea valinta, itsellä sama pohdinta menossa. Musta nousisi kauniisti esiin vaaleilta pinnoilta, mutta valkoinen on aina valkoinen :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis muoto, valitsisin jouluksi valkoisen mutta musta on jotenkin näyttävämpi. Olen tulossa sunnuntaina Habitareen, täytyykin tulla seuraamaan teidän portaalin lanseeraustilaisuutta, monta mukavaa blogituttua siellä :)

  VastaaPoista
 7. Musta miellyttää enemmän. Valkoinen on jotenkin valju. Toki vaikuttaa missä sitä pitää esillä :-)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.