Kovan flunssan kourissa..

14. syyskuuta 2012Huomenta kaikille! Täällä makoillaan kotona sohvalla vilttien alla juoden kuumaa juomaa kovan flunssan kourissa. Raskaana sairastaminen ei ole mitään suurinta herkkua ja nyt on otettava kaikki keinot käyttöön jotta sunnuntaina Habitare-messuille selviydyn. Mahtavaa, sunnuntaina se sitten tapahtuu eli Casa Blogit lanseerataan vihdoinkin!! Silloin meitä Casan bloggaajia haastatellaan messulavalla IHANAN Teuvo Lomanin toimesta. On tätä viikonloppua odotettu kuin kuuta nousevaa ja nyt se vihdoinkin on toteutumassa. Tässä minun keinoni, kuumaa ja kylmää! ;)


Nyt siis tarvitsisinkin teiltä kaikki mahdolliset kotikonstit miten saada ääni takaisin sunnuntaihin mennessä?


7 kommenttia

 1. Itselläni tehoaa JOKA kerta kun syön pari valkosipulin kynttä sellaisenaan!!

  :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei miten kurjaa! Muistan kyllä vielä ihan elävästi, miltä tuntui sairastaa raskaana... Mitään lääkkeitä ei saanut ottaa ja olo oli muutenkin vähän haastava. Superpaljon paranemisia sinne!! Toivottavasti beibin la ei ole ihan lähitulevaisuudessa vielä, että ehdit parantua sitäkin koitosta varten.

  Mä olen flunssaan käyttänyt joskus luontaistuotteita, kuten sellaisia tippoja joita voi sekoittaa esim. lämpimään juomaan. Muistaakseni merkki oli Carmosil?
  Jos vain jaksat, niin piipahda apteekissa ja kysy heiltä apua!

  Niin ja lepo, lepo ja lepo. Ei valitettavasti taida olla oikein muita "poppaskonsteja".

  VastaaPoista
 3. Samaistun kurjaan fiilikseen, elämäni kaameimmat kaksi viikkoa oli, kun sain virusperäisen flenssun kuukautta ennen hoohetkeä. Aivan järkyttävä olo kertakaikkiaan.

  Itse olin paljon kuumassa suihkussa, otin tuolinkin mukaan suihkuun ihan sitä varten. Siellä istuin ja yritin availla röörejä. :) Paljon lämmintäjuotavaa ja jos mahdollista niin C-vitamiinia. Itse hörpin parinviikon aikana lähemmäs 4 litraa marjamehuja, kuten puolukka yms. Niitä lasipullossa olevia kunnon tiivistejuomia.

  Voimia ja jaksamista, toivottavasti vointi kohenee pikimmiten. <3

  VastaaPoista
 4. Ei mitään tippoja eikä poppakonsteja.( valkosipuli aiheuttaa ilmavaivoja sikiölle) Lepoa, lepoa rauhallisella mielellä. Nyt on vauva tärkein. Huis hiiteen Teuvo. Toivon, että paranet pian ja ehdit toipua h-hetkeen. Tarvitset paljon voimia tulevaan tehtävääsi, siis synnytykseen. Olen ymmärtänyt, että siihen on vain muutama viikko.Älä toiminnallasi nopeuta sitä.
  Iitu

  VastaaPoista
 5. Harmi, kun juuri nyt tärkeän viikonlopun koittaessa sairastuit! Oletko kokeillut apteekista saatavaa vesipiippua? Minä puhetyöläisenä käytän sitä, kun kurkku on kipeä tai ääni maassa. Sinne tulee vaan puhdasta vettä ja sen kautta hengitetään sisään, nenän kautta ulos. Helppoa!

  VastaaPoista
 6. Inkivääri on luonnon oma antibiootti :) Jos et omista mehukonettaa/linkoa, saisitko sellaisen jotain lainaan? Omena-inkivääri mehu auttaa :) Joku sanoi kokeilleensa ruokakaupasta ostettavaa inkivääritahnaa mutta siitä mulla ei ole kokemusta.

  Toivottavasti saat lenssun selätettya ja pääset nauttimaan Habitaresta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille hyvistä vinkeistä!! :) Kaikki on hyödynnetty ja ääni kulkee, JIHUU!!!! <3 <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.