Lavat veks!

10. syyskuuta 2012Kun mieli muuttuu niin eihän sille voi mitään! ;) Ja nyt puhunkin meidän makuuhuoneen uudesta muutoksesta mikä on kyllä hyvin vähäinen. Kesäkuussa maalailin eurolavat valkoisiksi ja laitoin ne sängynpäädyiksi meidän makkariin, koska siihen mennessä en ollut löytänyt mitään muutakaan parempaa. Tämä ratkaisu oli hauska ja toimi, mutta nyt olen mieleni muuttanut ja aion ottaa ne pois. Tässä vaiheessa kuulen jo teidän kysyvän että miksi ihmeessä? Noh kun olen päättänyt olla ilman sängynpäätyä sen takia, että  nyt meidän makuuhuone on vaan niin ahdas tuolla ratkaisulla. Toinen ratkaiseva tekijä on, että ne eivät sovi makuuhuoneeseemme sen jälkeen kun menin tilaamaan Kylie at Home Sequin Wave Silver Bedding- sarjan kokonaan itselleni!! Tilasin siis koko sarjan, vain niin sanotun päiväpeitto "Throw" - osan jätin vielä odottamaan jos sen vaikka pukki lahjaksi toisi, hih!
Kauan sitä mietin, mutta nyt sen vihdoinkin tein ja yksi unelmani näin toteutui. Nyt vain odotus tuntuu ihan älyttömän pitkältä, kun ne tulevat postin kautta meille. Onneksi olen äitiyslomalla, joten olen varmasti kotona kun Posti Pate päättää ovellemme tulla iiiison laatikon kanssa. Tämän kuukausi sitten alkaneen järkyttävän pahoinvoinnin keskelle tarvitsee todellakin jotain piristystä ja sen olen ansainnut.


Odottavan aika on pitkä, niin sitä sanotaan ja tällä hetkellä se pätee kahdessa asiassa ;)
1 kommentti

  1. Höh, yritin etsiä josko sulla olis tuo ihana sarja käytössä, kun itsekin siitä haaveilen. Ainut harmi vaan että päiväpeitto on vain 220cm leveä (tarvisin 270cm leveän) ja hinta on aika kallis. Siksi olis ollu kiva nähdä kuvaa suomalaisesta kodista. :) Tuliko tilaus koskaan perille vai mitä tapahtui? :)*utelias*

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.