Lily

5. syyskuuta 2012Nyt kun kesä on ollut todella viileä ja sateinen niin kukkasetkin ovat kasvaneet pihallemme hieman jälkijunassa verrattuna aikaisempiin vuosiin. Esimerkiksi ihanat liljani ovat yleensä olleet jo heinäkuun lopulla kukkaloistossaan, mutta tänä vuonna niiden kukinto tapahtui takapihallamme vasta elokuun lopulla. Mutta kun kylmä, syksyinen sää alkaa saavuttaa Suomen ja samalla liljat alkavat nuukahtamaan niin ajattelin ottaa niitä sisään maljakkoon. Mikä huumaava tuoksu niistä lähteekään ja näky on kaunis!


Innostuksissani laittelin niitä ihan pikkuisiin maljakoihin ympäri asuntoamme. Nyt ne ilostuttavat meitä wc:ssä, makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Ja nämä olivatkin viimeiset kukkaset mitkä takapihaltamme sain sisään maljakkoon asti tuotua. Säät ovat kylmenneet ja sateet tehneet sen, että kaikki loput kukat ovat kuihtumassa pois. Niin kovaa sade niitä vasten on hakannut.

Mutta iloitaan näistä tämän kesän viimeisistä liljoista!2 kommenttia

  1. Oi oi, ihanat kuvat ja onpa ihana maljakko! Näyttää Riviera Maisonin tyyliltä, onko sieltä kenties? :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.