Mustavalkoisia ideoita!

13. syyskuuta 2012Mustavalkoisen ihailu sisustuksessa ei ainakaan itselläni meinaa millään laantua vaan vahvistuu vaan kun näen kauniisti sisustettuja koteja. Nytkin löysin Emmas designblogg -  blogin kautta aivan ihastuttavan mustavalkoisen kodin, johon on selvästi panostettu sisustuksessa ja kaikki on tarkoin harkittua. Koti on stailattu asukkaan näköiseksi ja on persoonallinen! Asunnosta löytyy Ikeaa, Hayn tuotteita ja muita tuttujen valmistajien valmistamia sisustuselementtejä. Makuuhuoneen taustaseinän toteutus on hauska yksityiskohta kodissa jonka voi itse omaan makuuhuoneeseen kopioida ja muutos ei paljoa maksa.


2 kommenttia

  1. Oioi valkoista, mustaa, tummanharmaata! Tätä lisää ja kuvia :) ! VillaKoiran värit on just nuo ja edellisen talon wenge-pähkinä -villitys feidautuu pois ;). Sisustukset tosin vasta suunnitelmissa, toteutus tällä hetkellä hyvin teollisuushallitasoa! Just bloggasin "vaihtarin huoneesta" = ei ikkunoita, seinät harkoilla ja betonilaittia! Ihan näin pelkistetyksi ei jää ;).

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.