Päivitetty työ/vierashuone!

12. syyskuuta 2012Nyt kun kaikki vauvan huonekalut on siirretty makuuhuoneeseen, yritin hieman päivitellä "Sweet White Dreams" - huoneen ilmettä. Nyt kun saimme vihdoinkin vaunut, istuimet + muut ylimääräiset tavarat pois niin tilaa tuli taas huoneeseen kivasti. Saimme vihdoinkin myös television ja muut tekniset laitteet raahattua hetkeksi pois ennen kuin niille tulee paikkaa kun uutta kaappia saadaan Malmien tilalle. Mutta nyt mennään tällä kokoonpanolla ja ihanaa kun tämä huone on taas toiminnassa. Pikku Puppy vielä siellä seikkailee!


Tällaisena huone tulee pysymään siihen asti kun meidän pikkuinen saa omaan huoneensa ja siirtyy sinne nukkumaan. Ja kohtahan tätä huonetta ja koko asuntoa pääsee laittamaan jo joulutunnelmaan.. No ehkä ei ihan vielä, mutta ei ole enää montaa yötä jouluun, jihuu!

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.