Tähtiä seinällä!

7. syyskuuta 2012

Nyt kun siirsin pinnasängyn meidän makuuhuoneeseen sänkymme päätyyn, tuli se täysin valkoista seinää vasten. Heti ensimmäiseksi tulin ajatelleeksi, että seinä tarvitsee jotain särmää tai jotain söpöilyä. Seinää en alkanut maalaamaan kun en viitsi uutta maalia ostaa. Ja niinpä minulle tarjoutuikin ihan mahtava idea toteuttaa.  

CASA-blogien yhteistyön kunniaksi sain valita Wallstyle.fi sivuilta verkkokaupasta laajasta valikoimasta sisustustarran minkä voisin laittaa sängyn ylle. 

Tässä ennen kuvaa seinästä mikä meinasi unohtua ottaa! Ignoratkaa 1 tähti seinällä ;) Tyhjää täysi!


Kun katselin seinää, tuli minulle heti mieleen tähtikuvio jonka halusin seinälle laittaa. Koska makuuhuoneen pääväritys on nyt harmaa niin tietenkin päätin valita hopean väriset tähdet seinälle. Meidän tyttö tulee näkemään kauniita unia ja voi laskeskella tähtiä jos ei uni meinaa tulla <3 Mielestäni lopputulos on miljoona kertaa parempi kuin tyhjä seinä eli ihan mahtava! Ja näitä tähtiä voi sitten siirtää kun laitamme pinnasängyn vauvan omaan huoneeseen.

Kätevää!Ja pienellä kuvamuokkauksella:


 Minulla oli jo heti alussa idea mielessä ja siitä se ajatus sitten lähti! 

Ja mikä parasta, nyt kannattaa käydä kurkkaamassa www.wallstyle.fi nettisivut ja sen tarjonta. Koska he tarjoavat blogin lukijoille 10% alennusta sisustustarroista. Alennus ei koske "Seinäkellot" - kategoriaa. Alennuskoodi joka merkitään on casablogit. Alennuskampanja on voimassa 30.9.2012 asti.
* postaus toteutettu yhteistyössä Wallstyle.fi kanssa* 


9 kommenttia

 1. Suloiset tähdet <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat! <3 Kyllä pienen nyt kelpaa uneksia. :)
  sopii mielettömän hyvin tyynyjen kanssa ja tuo tähtien asettelu on upea.


  IHanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloista! Tosi kauniit tähdet!

  VastaaPoista
 4. Onpa suloiset tähdet ja tosi kivasti aseteltu :)

  VastaaPoista
 5. Voih... Kaunista. <3 Kyllä pikkuisen prinsessan kelpaa tuolla köllötellä, kunhan ulkoistuu sinusta. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis. Itsekin harkitsin hetken aikaa sitten vastaavanlaista, mutta kuin meidän pallero on jo iso yhdeksänkuukautinen, niin kohta taitaa jo olla edessä vauvanhuoneen muutos isomman lapsen huoneennäköiseksi. Mitähän sinne seinälle keksisi...?

  VastaaPoista
 7. Ihana valinta nuo tähdet. <3 Meidän pikkuneidillähän oli myös tähtitaivas ekoina kuukausina, mutta sitten tarrat alkoivat putoilla ja otin ne lopulta kokonaan pois seinältä.. :/ Nyt etsinkin sitten jotain vähän värikkäämpää ja taaperolle sopivaa tarravaihtoehtoa. Meidän vähän vajaa 6kk-vanha pikkutypy kun innostuu nyt selkeästi kaikesta värikkäästä. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat, laitoit ne tosi nättiin muodostelmaan. Sopii tosi hyvin juuri tuohon. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.