Tänään muutetaan!!!

16. syyskuuta 2012Vihdoinkin olemme muuttaneet! 

Yksi unelma saatu toteutettua ja nyt blogini Coconut White löytyy Casa Blogien aivan ihanien muiden sisustusblogien joukosta. Meillä on aivan mahtava tiimi!! Ja vielä mikä on hienoa, näen lempibloggaajia tänään Habitare - messuilla. Nyt pitäisi mennä meikkaamaan ja puunaamaan oma naama kuntoon, koska minullahan on edessä Casa Blogien lanseeraus tapahtuma tänään messuilla, jossa minua ja muita bloggaajia tullaan haastattelemaan isolla lavalla kello 12.30. Jännittää jo ihan hirmusesti ja toivottavasti en kaadu kun kävelen kohti Teuvo Lomania eli meidän haastattelijaa..


Löydät siis blogini tästä lähtien osoitteesta:
Toivottavasti te kaikki jatkatte blogini lukemista ja siirrytte mukanani Casa Blogien sivuille. Olette aivan mahtavia, mitä innostusta ja inspiraatiota teiltä saankaan <3  Sama höpöttely sisustamisesta ja muusta hömpästä jatkuu siis Casan puolella ja blogini tulee ohjautumaan alkuviikosta automaattisesti Casan puolelle. Siihen asti kirjoittelen samat postaukset kummallekin puolelle :)


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.