Terveiset Habitaresta!

17. syyskuuta 2012


Joka vuotiset Habitare - messut on taas koettu ja pidin tämän vuoden tarjonnasta tosi paljon. Paljon löytyi kaikkea kivaa kotiin ja meinasi tarttua mukaan uusi valkoinen sohva ja sänkykin. Mutta onneksi sain hillittyä hieman itseäni, mutta positiivista oli myös avopuolisoni innostus uuteen valkoiseen sohvaan, nyt kun kohdalle osui todella hyvän tuntuinen ja mukava sohva. Pakko oli ottaa mukaan esitettä ja laittaa korvan taakse mietintään. Myös Lennolin ihanat uutuudet ihastuttivat, varsinkin Kylie at home - sarjan kauniit tekstiilit jotka yläkuvassakin kurkkivat. Tuo valkoinen tyyny olisi juuri minulle tehty ja samaa sarjaa kuin aikaisemmin ostamani harmaa. Upea ilmestys!
Oli niin upeaa tavata Casa bloggaajia ja muitakin sisustusbloggaajia ihan luonnossa. Kuinka kivoja, mukavia, hauskoja, kauniita ja rohkeita olittekaan! <3 Jäi todella hyvä mieli ja toivottavasti tapaamme pian uudelleen!

Tämän vuoden messut jäivät todella positiivisesti mieleen! 
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.