Yllättävä yhteydenotto!

10. syyskuuta 2012Minuun otettiin pari viikkoa sitten yhteyttä Ikean kansainväliseltä markkinointiosastolta ja kysyttiin, että haluaisinko osallistua jutun tekon mukaan missä minua haastateltaisiin heidän kansainväliseen nettilehteen. Minun tarvitsisi vain vastata kysymyksiin ja lähettää kuvia kodistamme ja sieltä löytyvistä Ikean tuotteista. 

Olin ihan puulla päähän lyöty, meidän koti Ikean nettisivuilla? 

Ja niinpä suostuin hetken asiaa mietittyäni tähän hommaan. Onhan tämä ihan ainutlaatuinen juttu, kerran elämässä sitä varmasti tällaiseen pyydetään mukaan. Kaikki tehtiin hyvin nopealla aikataululla ja odotan innolla näkeväni lopputuloksen! Siivosin kotimme pikavauhtia, ikinä varmaan niin nopeasti saanut omaa kotia siivottua. Ja voitteko uskoa että kuvien ottamiseen meni melkein puolet päivästä? Olipahan urakka mutta hauskaa oli :)Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.