Valkoinen yllätys by Genelec!

28. marraskuuta 2012Tekniikka ja laitteet eivät koskaan ole ollut vahvuuteni, mutta täytyy tunnustaa että olen siinä kumminkin yhtä hyvä kuin avopuolisoni. Olemme jo parin vuoden ajan katselleet meille kotiin uutta kotiteatterisarjaa vanhan tilalle, mutta emme ole löytäneet mitään sopivaa. Tämä on johtunut siitä, että (kuten ehkä arvaatte) olen naisena aika tiukkana siitä miltä kauttimet ja muut tekniset laitteet saavat näyttää. En halua mitään isoja teknisiä laitteita television kanssa yhdistettäväksi ja haluaisin että kaiuttimet kävisivät myös tietokoneeseeni. Katsomme kumminkin koneeltani dvd - elokuvia viikottain, joten äänet koneelta eivät ole parhaat mahdolliset.

Niinpä minulle tarjottiinkin mahdollisuutta tehdä yhteistyötä Genelec Oy:n kanssa ja sainkin heiltä kotiini ihastuttavat valkoiset 6010A aktiivikaiuttimet.

Lisää tekstiä ja kuvat: http://coconutwhite.casablogit.fi/lue/2012/11/valkoinen-yllatys-by-genelec
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.