WANTED!!

12. joulukuuta 2012

Miksi ihminen ei viisastu koskaan? Ja nyt puhun siitä kun... Kuvittele että olet shoppailemassa ja näet jotain minkä haluaisit ostaa, mutta jätät sen kumminkin kauppaan odottamaan parempaa hetkeä. Sitten kun loppujen lopuksi haluaisit sen ostaa niin eihän sitä enää mistään valitettavasti löydy. Tuote ja juuri se haluamasi väri on loppuunmyyty jokaisesta paikasta ja sinua harmittaa.

No näin minulle sitten on käynyt ja nyt ajattelin kokeilla onneani tätä kautta jos vaikka lykästäisi. Nimittäin tuote mistä puhun on Stockmannin Villa-sarjan silkkinen päiväpeite valkoisena parisänkyyn. Niin kauan sitä katselleena ja nyt niin haikeana sitä haluavana ajattelin hyödyntää blogiani jos vaikka joku olisi tästä päiväpeitosta luopumassa tai olisi vielä sitä jossain nähnyt. 

Lisää tekstiä ja kuva: http://coconutwhite.casablogit.fi/lue/2012/12/wanted-villa-stockmann-paivapeite


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.